Msc Euribia İle Norveç Fiyortları Turu

Msc Euribia İle Norveç Fiyortları Turu

Gezi Rehberi Msc Euribia İle Norveç Fiyortları Turu

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Kopenhag - Nordfıordeıd - Alesund - Flam - Kiel

Tur Tarihleri:

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Pegasus Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul (SAW) - Hamburg - Hamburg - İstanbul (SAW) -

Paylaş:

istanbul.net.tr Haz 29, 2024 ~ Tem 6, 2024

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Hamburg - Kiel

Rehberimiz ile İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanında uçuştan 3 saat önce buluşma ve check-in işlemlerimizin ardından Hamburg uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz.  Hamburg’a inişimizin ardından özel aracımız ile 5* MSC Euribia’ya transferimiz gerçekleşiyor

2. Gün

Kopenhag

Kahvaltının ardından Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak organize edeceği Kopenhag Şehir Turu’na katılabilirler. Dünyanın en yaşanılası beş şehrinden biri olarak tanımlanan Kopenhag’ın şehrini gezeceğimiz bugüne şehrin simgesi olan “Küçük Deniz Kızı”nı görerek başlıyoruz. Amelienborg, Chiristianborg ve Rosenbourg Sarayları, Gefion Çeşmesi, Tivoli Bahçeleri, özerk hippy mahallesi ‘Chiristiana’ göreceğimiz diğer önemli noktalar. Turumuza Kopenhag kanallarında yapacağımız keyifli bir kanal turu ile devam edeceğiz. Bu güzel kuzey şehrini bambaşka bir açıdan görmenizi sağlayacak. Turumuzun bitiminde gemimize geri dönüyoruz.

3. Gün

Denizde Seyir

Tüm günümüz denizde seyir halinde geçecek. Bu muhteşem rehberimizin tadını çıkartmak için mükemmel bir fırsat. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinizi özel şefler tarafından taze olarak hazırlanan, herkesin damak tadına uygun çeşitli yiyecekleri bulunduran açık büfe restoranda ya da A La Carte restoranda sizin için özel ayrılmış yerinizde alabilirsiniz. Gün içerisinde Yoga ve fitness derslerinin yanı sıra, açık hava tenis, voleybol ve basketbol veya vücut geliştirme ekipmanlarının da yer aldığı son teknoloji ürünü Technogym ile donatılan spor salonundan yararlanabilirsiniz. Akşam yemeğinden sonra dilerseniz rehberimizin renkli ve eğlenceli bar ve kafelerinde vakit geçirip canlı müzik dinleyebilir, dilerseniz Broadway stili müzikallerden oluşan tiyatro gösterilerine katılabilir, kumarhanede şansınızı deneyebilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama gemimizde.

4. Gün

Nordfjordeid | Hornindal Gölü & Geiranger Fiyortu

Norveç’in en güzel fiyortlarından birine geldik. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak organize edeceği Hornindal Gölü & Dalsnibba Milli Parkı turuna katılabilirler. Muhteşem güzellikte doğa, şelale ve fiyort manzaralarının eşlik edeceği turumuz sabah erken saatlerde Nordfjordied’den başlıyor. Avrupa’nın en derin dağ gölü olan Hornindal ve harika güzellikte dağ köyleri ve buzul gölleri eşliğinde Geiranger Fiyortuna yaklaşıyoruz. Burada mükemmel fotoğraflar için serbest zaman vereceğiz. Nordfjordied’de bizi bekleyen gemimizde gezi sona eriyor. Akşam yemeği ve konaklama gemimizde.

5. Gün

Alesund | Trollstiegen Şeytan Yolu

Gemide alacağımız kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak organize edeceği “Trollstiegen Şeytan Yolu” turuna katılabilirler. Şüphesiz Norveç’te Flamve Geiranger / Hellesyltile birlikte en görülmesi gereken turdur. Alesund ;40.000 yaklaşık nüfusa sahip üç ada üzerine kurulmuş geri planda “Sunnmore” dağlarının yer aldığı çekici bir şehirdir. Şehrin ana geçim kaynağını balıkçılık oluşturur. Gezimizde “Borgundfjord“ boyunca sevimli banliyö evleri ve bakımlı bahçelerini göreceğiz. Daha sonra Storfjord (büyük fiyort) takip ederek “Sjoholt” kasabasını göreceğiz. Burada fiyorta bağlı olarak güneye Stordal körfezine yöneleceğiz.”Stordal” kasabası mobilya imalatı ile ünlü bir kasabadır. Sonrasında çilek üretimi ile meşhur Valldal vadisine ulaşacağız. Vadinin yukarı kısmına yönelerek deniz seviyesinden 850 metre yukarıda Trollstiegen’e ulaşacağız. 1939 yılında açılmış Trollyolunu takip ederek vadinin aşağı bölümüne yönelip Stigerora şelalesinde fotoğraf molası vereceğiz. Sonrasında yukarı Trollveggen e ulaşıp Avrupa’nın meşhur 1000 metre yüksekliğindeki kaya duvarlarını “Troll Wall” manzaralarını seyredeceğiz. Dünya’nın tüm bölgelerinden dağcılar buraya tepeye ulaşacak değişik yolları keşfetmek için geliyorlar. Alesund’a dönüş yolumuzda Romdalsfjord boyunca ahşap oymacılığı ve gül boyama, gemi ve tekne imalatı ile meşhur küçük şirin kasabalar göreceğiz. Alesund sakinleri tarafından da popular olan “Orskog” dağ platosunu geçerek fiyort boyunca yolumuza devam edip Alesund limana gemimize geri dönüyoruz. Zamanımıza bağlı olarak tüm Alesund’u kuşbakışı fotoğraflayabileceğiniz Aksla tepesinde fotoğraf molamız olacak. Akşam yemeği ve konaklama gemide.

6. Gün

Flaam | Muhteşem Flam Fiyortu & Gudvangen & Tvinde Şelalesi

Gemide alacağımız kahvaltının ardından Manzara kartpostalları içerisinde gezdiğinizi düşüneceğiniz bu turumuzda ilk olarak Norveç’in en ünlü şelalerinden biri olan, “ikiz şelale” olarak Türkçe’ye çevirebileceğimiz Tvindefossen’i ziyaret ediyoruz. Daha sonraki ziyaretlerimiz ise “tanrıların buluşma yeri” anlamına gelen Gudvangen, keyifli yolu ve muhteşem manzarası ile Stegastein manzara noktası olacak. Yine çok keyifli bir başka manzara sunan farklı bir bölgedeki Grimsetelvi’deki molamızda muhteşem doğayı fotoğraflayıp Flam’a dönüyoruz. Tur bitiminde, Norveç’teki son limanımızdan ayrılmadan önce, vergi iadesi de alabileceğiniz, çok hafif kaz tüyü ünlü Norveç montları, Omega-3 gibi balık yağları ve çok çeşitli diğer hediyelik eşyaları bulabileceğiniz mağazalarda bol bol alışveriş yapabilmek için vaktiniz olacak. Akşam yemeği ve konaklama gemide.

7. Gün

Denizde Seyir

Tüm günümüz denizde seyir halinde geçecek. Bu muhteşem rehberimizin tadını çıkartmak için mükemmel bir fırsat. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinizi özel şefler tarafından taze olarak hazırlanan, herkesin damak tadına uygun çeşitli yiyecekleri bulunduran açık büfe restoranda ya da A La Carte restoranda sizin için özel ayrılmış yerinizde alabilirsiniz. Gün içerisinde Yoga ve fitness derslerinin yanı sıra, açık hava tenis, voleybol ve basketbol veya vücut geliştirme ekipmanlarının da yer aldığı son teknoloji ürünü Technogym ile donatılan spor salonundan yararlanabilirsiniz. Akşam yemeğinden sonra dilerseniz rehberimizin renkli ve eğlenceli bar ve kafelerinde vakit geçirip canlı müzik dinleyebilir, dilerseniz Broadway stili müzikallerden oluşan tiyatro gösterilerine katılabilir, kumarhanede şansınızı deneyebilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama gemimizde.

8. Gün

Kiel - Hamburg - İstanbul | Hamburg Şehir Turu

Gemiden çıkış işlemlerimizin ardından Hamburg havalimanına transferimiz gerçekleşiyor. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak organize edeceği Hamburg Şehir Turu’na katılabilirler. Turumuzun sonunda Kopenhag havalimanına transferimiz gerçekleşiyor ve İstanbul uçuşumuz için check-in işlemlerimizi yapıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Liman ve Havaalanı Vergileri

- Transferler

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Programda Belirtilen Yemekler

- Animasyon ve Gösteriler

- Aktiviteler

- Seyahat Sağlık Sigortası

- Rehberlik Hizmetleri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Seyahat Sağlık Sigortası

+ Servis Ücreti

+ Vize Ücreti

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Sağlık Hizmetleri

+ Ekstra Turlar

+ Kişisel Harcamalar

+ İçecekler

Önemli Not: Pandemi sürecinde ziyaret edilecek ülkelerin, giriş protokol için istenen belge, pcr test ve ücretlerinden, ülke giriş – çıkış prosedürlerinden, ülkelerin aşı şartlarından, ziyaret edilecek ülke – bölge tasarrufunda olması dolayısıyla, Tatilsepeti'nin sorumluluğu bulunmamaktadır.

Uçuş Bilgileri:
Gidiş: 29.06.2024 SAW HAM  10:25 – 12:45 – PC1043
Dönüş: 06.07.2024 HAM SAW 17:35 – 21:45 – PC1046

İptal Şartları:

Her türlü sebepten dolayı yolcu tarafından iptali bildirilen gemi rezervasyonlarının iptallerinde aşağıdaki iptal cezaları ile işleme alınacaktır. 14 Gece ve daha az süreli turlarda; Hastalık, tedavi ve her türlü mücbir sebep nedeniyle olanlar da dahil, yolcu tarafından rezervasyonun iptal edilmesi durumunda aşağıda belirtilen iptal cezaları uygulanacaktır. Seyahatin başlamasına 60 gün ve öncesi yapılan iptallerde kişi başı 50 Euro, Seyahatin başlamasına 59 ile 30 gün kala yapılan iptallerde %32, Seyahatin başlamasına 30 ile 22 gün kala yapılan iptallerde %40, Seyahatin başlamasına 21 ile 15 gün kala yapılan iptallerde %60, Seyahatin başlamasına 14 ile 6 gün kala yapılan iptallerde % 80 Seyahatin başlamasına 5 ile 0 gün kala yapılan iptallerde %100 iptal cezası uygulanacak olup, sözleşmeden çekilme, hareket saatinde gemide bulunmayan veya seyahat esnasında herhangi bir sebepten ötürü turdan ayrılan Yolcu'ya geri ödeme yapılmaz ve ücreti bütünüyle ödeme zorunluluğu uygulanır. 15 Gün ve üzeri kalkışlı turlarda; Hastalık, tedavi ve her türlü mücbir sebep nedeniyle olanlar da dahil, yolcu tarafından rezervasyonun iptal edilmesi durumunda aşağıda belirtilen iptal cezaları uygulanacaktır. seyahatin başlamasına; 90 gün kala yapılan iptallerde kişi başı 50 Euro, Seyahatin başlamasına 89 ile 60 gün kala yapılan iptallerde %30, Seyahatin başlamasına 59 ile 35 gün kala yapılan iptallerde %60, Seyahatin başlamasına 34 ile 15 gün kala yapılan iptallerde %80, Seyahatin başlamasına 14 ile 0 gün kala yapılan iptallerde %100, iptal cezası uygulanacak olup, sözleşmeden çekilme, hareket saatinde gemide bulunmayan veya seyahat esnasında herhangi bir sebepten ötürü turdan ayrılan Yolcu'ya geri ödeme yapılmaz ve ücreti bütünüyle ödeme zorunluluğu uygulanır.

Gemi Firmasının kapsamlı iptal, sağlık & seyahat sigortası yapılmasını önermektedir. Yolcuların poliçelerinin koşulları çerçevesinde bu iptal ücretlerini sigorta firmalarından geri talep etmeleri mümkün olabilir. Bu konudaki tercih Yolcu'ya ait olup DLT Turizm (Tatilsepeti.com) 'a herhangi bir sorumluk yüklenemez. Tura habersiz katılmama, tur uçağını / gemisini kaçırma, tura başlangıçta katılmakla birlikte isteyerek veya istek dışı tura devam etmeme ve edememe hallerinde ise Yolcu'ya herhangi bir iade söz konusu değildir. Yolcu, ifa edilen hizmetin kusurlu olduğundan bahisle terk etmesi halinde, Turu terk ettiğini gemi firmasına veya acentesine sebepleri ile birlikte yazılı olarak bildirmek zorundadır. Aksi halde Yolcu turu terk etmiş sayılmaz ve hizmeti alıp kullanmış addolunur. Yolcu, şikayetçi olduğu hususları hizmetin ifası sırasında yazılı olarak gemi yetkilisine bildirmekle yükümlüdür. Yolcu'nun şikayetçi olduğu halde hizmeti sonuna kadar kullanması, şikayetçi olduğu hususlar ile ilgili ikame hizmet ve bedel iadesi gibi tazminat haklarını ortadan kaldırır.

Bazı promosyon gemi turlarında ve kabin kategorilerinde iptal iade mevcut değildir. Programların içerisinde böyle bir durumda ayrıca genel bilgiler bölümüne not olarak yazılıyor.

Bu maddelerde sözü edilen kesinti ve sair ödemeler gemi firmalarının talepleri olup, Tatilsepeti.com ile ilgisi bulunmamaktadır.




  • Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır.Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
  • Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
  • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
  • Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
  • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür.
  • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.  Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan,  “tek çocuk” için geçerlidir.
  • Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup,  giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik,  spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
  • Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
  • Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT