Msc Grandiosa İle Norveç Fiyortları

Msc Grandiosa İle Norveç Fiyortları

Gezi Rehberi Msc Grandiosa İle Norveç Fiyortları

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Kopenhag - Hellesylt - Alesund - Flam - Kiel

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul (Saw) - Kopenhag - Kopenhag - İstanbul (Saw) -

Paylaş:

istanbul.net.tr Tem 3, 2022 ~ Tem 10, 2022

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Kopenhag

Rehberimiz ile İstanbul Havalimanında uçuştan 3 saat önce buluşma ve check-in işlemlerimizin ardından Kopenhag uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz.  Kopenhag’a inişimizin ardından özel aracımız ile 5* MSC Grandiosa’ya transferimiz gerçekleşiyor.

2. Gün

Denizde Seyir

Tüm günümüz denizde seyir halinde geçecek. Bu muhteşem geminin tadını çıkartmak için mükemmel bir fırsat. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinizi özel şefler tarafından taze olarak hazırlanan, herkesin damak tadına uygun çeşitli yiyecekleri bulunduran açık büfe restoranda ya da A La Carte restoranda sizin için özel ayrılmış yerinizde alabilirsiniz. Gün içerisinde Yoga ve fitness derslerinin yanı sıra, açık hava tenis, voleybol ve basketbol veya vücut geliştirme ekipmanlarının da yer aldığı son teknoloji ürünü Technogym ile donatılan spor salonundan yararlanabilirsiniz. Akşam yemeğinden sonra dilerseniz geminin renkli ve eğlenceli bar ve kafelerinde vakit geçirip canlı müzik dinleyebilir, dilerseniz Broadway stili müzikallerden oluşan tiyatro gösterilerine katılabilir, kumarhanede şansınızı deneyebilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama gemimizde.

3. Gün

Alesund

Gemimiz Alesund’a yanaşıyor. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak organize edeceği “Alesund Şehir Turu & Giske & Godoy Ada Turu” na katılabilirler. Bugün ki turumuzda Axca Dağına çıkıp şehrin tepeden manzarasını gördükten sonra Giske topluluğunun iki önemli adasını dünyanın sayılı tüp tünellerini kullanarak ulaşacağımız Giske ve Godoy adalarını ziyaret edeceğiz. Giske Normandiya olarak bilinen Norman yerlişimin ilk yönetecisi olan ünlü Viking Kralı Chieftain Rollo nun doğduğu yer olması sebebiyle Saga Adası olarak da anılmaktadır. Burada 1150 yılında geçmişte şapel olarak kullanılan eski mermer taş ile inşa edilmiş tarihi kiliseyi göreceğiz ve ardından Godoy adasına geçerek mükemmel görüntüsü ve manzarası ile Alnes balıkçı köyünü ve deniz fenerini göreceğiz. Norveç kırsal yaşamının tarihi hakkında bilgi sahibi olcağımız sammore açık hava müzesini göreceğiz. Geri dönerken deniz balıkçılığının yanı sıra ringa ve morina balığının işlendiği ünlü balıkçı limanını, eski bir ticaret merkezi olarak geçen fjord Borgund ve modern mahalleler görerek şehir merkezine varacağız. Burada kısa bir serbest zamandan sonra gemimize döneceğiz. Akşam yemeği ve konaklama gemimizde.

4. Gün

Hellesylt / Geiranger

Norveç’in en güzel fiyortlarından birine geldik. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak organize edeceği Horningdal Gölü & Dalsnibba Milli Parkı turuna katılabilirler. Muhteşem güzellikte doğa, şelale ve fiyort manzaralarının eşlik edeceği turumuz sabah erken saatlerde Hellesylt’den başlıyor. Avrupa’nın en derin dağ gölü olan Horningdal ve harika güzellikte dağ köyleri ve buzul gölleri eşliğinde Geiranger Fiyortuna yaklaşıyoruz. UNESCO Dünya Doğal Koruma Mirası kapsamında olan ve zirvesi yaklaşık 1500 metre yükseklikte olan Dalsnibba Milli Parkına yolculuk ediyoruz. Zirveye ulaştığımızda hava şartları elverişli olduğu taktirde eşsiz güzellikteki manzaranın tadını çıkarıyoruz. Ardından dünyaca ünlü Kartal Yolu yamacından tırmanıp bambaşka bir manzaraya seyahat ediyor, Geiranger fiyordunun başka güzelliklerine tanık oluyor ve fiyorttaki yamacın öte tarafındaki dağ gölüne bir fotoğraf ziyareti gerçekleştiriyoruz. Hellesylt’te bizi bekleyen gemimizde gezi sona eriyor. Akşam yemeği ve konaklama gemimizde.

5. Gün

Flaam

Gemimiz limana varana dek Sogne Fiyort'un güzelliklerini denizden seyredeceğiz. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak organize edeceği “Meşhur Flam Treni & Tvinde Şelalesi” turumuza katılabilirler. Sogne fiyordunun iç kısmında, dağlarla çevrili bir konumda bulunan bölge; yüksek şelaleler, görkemli dağlar, yeşil vadiler, berrak suları ile bilinen göller, sakin fiyordlar, taşlı yaylalar ve ormanlarla çevrili. Flâm, dik yamaçlarla denizin arasına yerleşmiş, gerçek misafirperverliği göreceğiniz sakinleriyle tipik bir Norveç kasabası. Naeroy Vadisi ve muhteşem güzellikteki iki şelaleye sahip bu doğa harikası kasabada zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Burada arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra “Flâm Turu “ na katılabilirler. Turumuzun ilk kısmında Norveç’in doğal güzellikleri arasında Flamsbana treni Mrydal’a, oradan da Voss kasabasına tren yolculuğu yapacağız. Sonrasında otobüsümüz ile, uzaktan gördüğünüz dağların arasından, şelalelerin başlangıcından... Döküldüğü vadileri... Gerçek Norveç somonu ve alabalık yuvaları nehirleri göreceğiz. 1840'dan beri kuzeyin en popüler güzergâhı olan 13 zig-zag lı kanyonu Stalhaim Oteli'nin terasından seyredip zaman elverdiğince unutulmaz bir doğa şöleni yaşayacaksınız. Viking köyü Gudvangen ayrıca Tvinde Şelalesi görüldükten sonra otobüsümüz bizi limana bırakacaktır. Gemimizin hareketi saat 18.00. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

6. Gün

Denizde Seyir

Tüm günümüz denizde seyir halinde geçecek. Bu muhteşem geminin tadını çıkartmak için mükemmel bir fırsat. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinizi özel şefler tarafından taze olarak hazırlanan, herkesin damak tadına uygun çeşitli yiyecekleri bulunduran açık büfe restoranda ya da A La Carte restoranda sizin için özel ayrılmış yerinizde alabilirsiniz. Gün içerisinde Yoga ve fitness derslerinin yanı sıra, açık hava tenis, voleybol ve basketbol veya vücut geliştirme ekipmanlarının da yer aldığı son teknoloji ürünü Technogym ile donatılan spor salonundan yararlanabilirsiniz. Akşam yemeğinden sonra dilerseniz geminin renkli ve eğlenceli bar ve kafelerinde vakit geçirip canlı müzik dinleyebilir, dilerseniz Broadway stili müzikallerden oluşan tiyatro gösterilerine katılabilir, kumarhanede şansınızı deneyebilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama gemimizde.

7. Gün

Kiel

Gemimiz Almanya’nın Kiel limanına yanaşıyor. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak organize edeceği Hamburg Şehir Turu’na katılabilirler. Almanya’nın tarihi Donanma Üssü’nden Hamburg’a yapılacak 1,5 saatlik otobüs yolculuğundan sonra, ülkenin en zengin ve Aristokrat kesiminin yerleşim için tercihi olan Hamburg’a varıyoruz. Aşağı ve Yukarı Alster Gölleri’nin çevresinde kurulan şehir gezimizde göl çevresini dolaşıp, kırmızı fenerli St Pauli Caddesini geçip, St Michaelin ve savaş anıtı olarak simgelenmiş St Nikolai Kiliselerini gördükten sonra 115 yaşındaki Neo Rönesans ve Barok karması mimari şaheser Rathous’un çevresinde serbest zamanımızı değerlendireceğiz. Kuğular ile fotoğraf çektirmek veya keyifli alışveriş yapmak… kararı siz verin.

8. Gün

Kopenhag - İstanbul

Gemiden çıkış işlemlerimizin ardından Kopenhag havalimanına transferimiz gerçekleşiyor. Özel aracımız ile Kopenhag havalimanına transferimiz sağlanıyor.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Transferler

- Liman ve Havaalanı Vergileri

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Aktiviteler

- Animasyon ve Gösteriler

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

- Rehberlik Hizmetleri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Vize Ücreti

+ Seyahat Sağlık Sigortası

+ Servis Ücreti

+ Sağlık Hizmetleri

+ Ekstra Turlar

+ Kişisel Harcamalar

+ Iç Hat Bağlantı Uçuşu

+ İçecekler

Önemli Not: Pandemi sürecinde ziyaret edilecek ülkelerin, giriş protokol için istenen belge, pcr test ve ücretlerinden, ülke giriş – çıkış prosedürlerinden, ülkelerin aşı şartlarından, ziyaret edilecek ülke – bölge tasarrufunda olması dolayısıyla,Tatilsepeti'nin sorumluluğu bulunmamaktadır.

Uçuş Detayları:
03.07.2022 TK1783 IST CPH 07:50 – 09:55
10.07.2022 TK1786 CPH IST 18:55 – 23:10



  • Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır.Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
  • Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
  • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
  • Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
  • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür.
  • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.  Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan,  “tek çocuk” için geçerlidir.
  • Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup,  giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik,  spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
  • Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
  • Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
  • Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
  • T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir.
  • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
  • Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamakta veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç ve katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT