Romanya - Transilvanya Ve Şatolar Turu

Romanya - Transilvanya Ve Şatolar Turu

Gezi Rehberi Romanya - Transilvanya Ve Şatolar Turu

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Bükreş - Transilvanya - Veliko Trnova

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 21:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı Önü - 21:30 Mecidiyeköy Finansbank Önünden (Eski Ali Samiyen Stadyumu Karşısı) - 22:00 İncirli Ömür Otobüs Durakları Önü -

Paylaş:

istanbul.net.tr Ağu 25, 2022 ~ Ağu 28, 2022

Tur Programı

1. Gün

Gece Yolculuğu

Belirtilen biniş noktalarından siz değerli misafirlerimizi alarak turumuza başlıyoruz. Selimpaşa, Silivri üzerinden E80 otobanını takip ederek Hamzabeyli sınır kapısına varıyoruz. Burada yapacağımız pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından gece yolculuğu.

2. Gün

Bükreş

Sabah güzergahımız üzerinde alacağımız serbest kahvaltı sonrasında başkent Bükreş’e doğru yolumuza devam ediyoruz. Kendine has mimarisi ile farklı bir Avrupa şehri olan Bükreş şehir merkezine varışımızla beraber yürüyüş turumuza başlıyoruz. Farklı dönemleri yaşamış her dönemden farklılık ve güzellikleri bünyesinde barındıran bu güzel şehir içerisinde Devrim meydanı, Cumhuriyet meydanı, büyük kütüphane, zafer takı, tiyatro binası, Atatürk büstü göreceklerimizden bazılarıdır. Yapacağımız yürüyüş turunun ardından sizlere vereceğimiz serbest zamanda şehrin keyifli cafelerinde kahve içebilir, yemek yiyebilir, hediyelik eşya alışverişi yapabilirsiniz. Serbest zamanın ardından rehberimizin vereceği yer ve saatte buluşarak Çavuşesku tarafından yaptırılan Parlamento Binası’nı dışarıdan fotoğraflayacağımız bir noktaya gidiyoruz. Fotoğraflarımızı çektikten sonra Dimitrie Gusti Ulusal Köy Müzesi’ni görmek üzere yolumuza devam ediyoruz. Romanya tarihindeki köy yaşamını en iyi şekilde anlatan bu müzeyi gezdikten sonra (giriş ücreti misafirlere aittir) otelimize transfer. Geceleme otelimizde. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan yemekli ve müzikli Romen Gecesi turuna katılabilirler (40 Euro). Gecenin ardından otelimize transfer.

3. Gün

Bükreş - Transilvanya - Bükreş

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından serbest zaman. Dileyen misafirler ekstra olarak düzenlenecek Transilvanya Şatolar turuna katılabilir (60 Euro). Şatoları ve vampirleri hakkında anlatılan dilden dile dolaşan hikayeleri ile masal dünyası olan Transilvanya’da ilk durağımız Sinaia’da bulunan 1.Carol tarafından yaptırılmış Peles şatosu olacak. Mobilyaları, silah koleksiyonu, kütüphanesi, avizeleri, birbirinden şaşalı odaları ile sizleri bambaşka dünyalara götürecek olan bu şatoyu rehberimizin anlatımı ile gezdikten sonra bir sonraki durağımız Bran Şatosu olacak. Drakula Şatosu olarak da anılan bu muazzam şatoyu gezdikten sonra hemen yanı başında kurulan pazarda hediyelik eşya alabilir, yöresel peynirlerin tadına bakabilir, restaurantlarında oturup keyifli bir öğle yemeği yiyebilirsiniz. Rehberimizin vereceği saat ve yerde buluştuktan sonra günümüzün son durağı olan çok güzel bir şehir olan Brasov’a gidiyoruz. Rehberimizin vereceği serbest zamanda Brasov’un keyifli kafelerinde kahve içebilir çok güzel fotoğraflar çekebilirsiniz. Turumuzun ardından otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

4. Gün

Bükreş - Veliko Trnova - İstanbul

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından check out işlemlerimizi yapıp bagajlarımızla beraber otelden ayrılıyoruz. Romanya Bulgaristan sınırında pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından eski Bulgar Krallığı’nın başkenti Veliko Trnova’ya gidiyoruz. Kendine özgü yapısı ve muhteşem manzaraları ile bu şehirde yapacağımız panoramik turun ardından siz değerli misafirlerimiz için serbest zaman. Serbest zamanda kaleyi ziyaret edebilir, hediyelik eşyalar alabilir ve güzel yemeklerin tadına bakabilirsiniz. Turumuzun ardından rehberimizin vereceği saatte buluşma ile İstanbul’a doğru dönüş yoluna geçiyoruz. Sınıra varışımızın ardından pasaport ve gümrük işlemlerimizi tamamlayıp Türkiye’ye dönüyor ve İstanbul’a varışımızda siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalarda bırakarak bir sonraki turumuzda tekrar görüşmek dileğiyle sizlerle vedalaşıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Çevre Gezileri

- Rehberlik Hizmetleri

- Panoramik Şehir Turları

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Vize Ücreti

+ Vize Ücreti (Çocuk)

+ Kişisel Harcamalar

+ Öğle Yemekleri

+ Akşam Yemekleri

+ İçecekler

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Bahşişler

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Ekstra Turlar

+ Seyahat Sağlık Sigortası

Önemli Notlar
*Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez.
*Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur iptal olur. Böyle bir durumda acente misafirlerine *1(bir) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır.
*Tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT