Salda Gölü Pamukkale Çeşme Alaçatı Turu

Salda Gölü Pamukkale Çeşme Alaçatı Turu

Gezi Rehberi Salda Gölü Pamukkale Çeşme Alaçatı Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Salda Gölü - Denizli - Pamukkale - Hierapolis - Çeşme - Ilıca - Alaçatı

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 22:00 Merter Metro İstasyonu İspark Otoparkı - 23:00 Mecidiyeköy Meydan Otobüs Durakları Yanı Mado Pastanesi Önü - 23:59 Kadıköy Evlendirme Dairesi İspark Otopark Yanı - 00:15 Kartal Köprüsü Metro İstasyon u (E-5 Ankara istikameti) - 00:30 Çayırova Mc Donalds - 01:15 İzmit Halkevi Durakları (Asya Otel Karşısı) -

Paylaş:

istanbul.net.tr Nis 7, 2024 ~ Nis 9, 2024

Tur Programı

1. Gün

Gece Yolculuğu

Belirtilen noktalardan hareket ile yola çıkıyoruz. Gece yolculuğu.

2. Gün

Salda Gölü - Denizli - Pamukkale Travertenleri - Hierapolis Antik Kenti

Kütahya - Afyon üzerinden devam ederek yolda yapacağımız kahvaltımızın (Ekstra) ardından Burdur’a geliyoruz ve “Türkiye’nin Maldivleri” olarak da anılan turizm dünyasının yeni gözdesi Salda Gölü’ne doğru yol alıyoruz. Türkiye’nin en derin tatlı su gölü olarak bilinen Salda Gölü’nde vereceğimiz serbest zamanda yapacağımız yürüyüşlerle turumuza başlıyoruz. Salda Gölü gezimiz sonrasında Denizli’ye doğru hareket ediyoruz. İlk olarak Denizli’nin meşhur havlu ve dokuma ürünlerini görmek amacıyla alışveriş molası veriyoruz, ardından öğle yemeğimizi yedikten sonra (Ekstra) muhteşem görüntüsüyle bizleri büyüleyen Pamukkale travertenlerini ziyaret ediyoruz. Hierapolis Antik Kenti’nin tarihi dokusunu keşfedip, dileyen misafirlerimize antik havuzda termal suda yüzme molası veriyoruz (Ekstra). Pamukkale ve Hierapolis gezimizi tamamladıktan sonra otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3. Gün

Çeşme - Çeşme Kalesi - Ilıca’da Yüzme Molası - Alaçatı Sokakları

Sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında Çeşme’ye doğru hareket ediyoruz. Çeşme’de gezimize ilk olarak Çeşme Kalesi ile başlıyoruz. Kalenin muhteşem manzarası eşliğinde rehberimizin anlatımını dinliyoruz. 1528 yılında Kanuni Sultan Süleyman tarafından yaptırılan Kervansaray’ı görüyoruz. Sonrasında Çeşme Meydanda serbest zamanımızın ardından Ilıca’ya geçiyoruz. Burada özel bir plajda (giriş, şezlong, şemsiye ekstra) serbest zaman arzu eden misafirlerimiz için yüzme molamızın (Hava şartları müsait olduğu takdirde)  ardından Alaçatı’ya hareket. Alaçatı’nın en güzel yerel ürünlerini ve keyifli hediyelikleri alabileceğimiz, Alaçatı Pazarı, Alaçatı’nın meşhur sokakları ve Rum mimarisi ile Osmanlı mimarisinin birleştiği sokakları geziyoruz. Vereceğimiz serbest zaman sonrasında İstanbul’a doğru dönüş yolculuğumuza başlıyoruz, İzmir - Manisa - Balıkesir - Susurluk - Bursa güzergahından giderek gece saatlerinde İstanbul’a varıyoruz ve bir başka organizasyonda buluşmak üzere sizleri aldığımız noktalara bırakarak vedalaşıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Rehberlik Hizmetleri

- Milli Park Girişleri

- İkramlar

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Kart

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

Not: İzmit - Sakarya - Bozüyük  - Eskişehir  - Kütahya - Afyon Güzergahında Katılan Misafirlerimiz Dönüşte İzmir - Susurluk - Bursa - Gebze de  Belirlenen Noktalarda İnmek Durumundadırlar.

Önemli Notlar:

*Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır.
*Tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT