Turkuaz Suların Peşinde Eğirdir - Pamukkale - Salda Turu

Turkuaz Suların Peşinde Eğirdir - Pamukkale - Salda Turu

Gezi Rehberi Turkuaz Suların Peşinde Eğirdir - Pamukkale - Salda Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Eğirdir Gölü - Burdur - Salda Gölü - Pamukkale - Kaklık Mağarası - Afyon

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 22.00 Yenibosna Airport Avm Otoparkı - 22.30 Şişli Acente Ofis Önü - 23.30 Kadıköy Tepe Nautilus AVM Yanı (Ayrılık Çeşme Metro İstasyonu İspark Otoparkı) - 23.45 Kartal Köprüsü ( E-5 Ankara Yönü) - 00.00 G ebze Center Avm Önünden hareket ile gece yolculuğumuza başlıyoruz. -

Paylaş:

istanbul.net.tr Ara 29, 2023 ~ Oca 1, 2024

Tur Programı

1. Gün

Gece Yolcuuğu

Belirtilen noktalardan hareketle yola çıkıyoruz. Gece Yolculuğu.

2. Gün

Eğirdir Gölü - Burdur - Salda Gölü - Serinhisar Leblebi Alışverişi

Salda Gölü'ne doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Sabah yolda aldığımız ekstra serbest kahvaltının ardından Eğirdir'e hareket ediyoruz. İlk olarak Akpınar Köyüne çıkarak Eğirdir Gölü'nün berrak suları, etrafını kuşatan dağların gizemini seyrediyoruz. Ardından, Eğirdir içerisinde bulunan, kemer üzerine inşa edilmiş ve minaresi ile ön plana çıkan Hızırbey (Ulu Cami), Dündarbey Medresesi ve Eğirdir Kalesini geziyoruz. Sonrasında iki farklı ada olmasına rağmen günümüzde anakaraya bağlanmış olan Yeşilada ve Can Adaları üzerinde otobüsümüz ile tur attıktan sonra göl kenarında çay molası veriyoruz. Altınkum Plajında ayaklarımızı göl suyuna soktuktan sonra (İsteyen misafirlerimiz tekne turuna katılabilirler) Burdur şehir merkezine hareket ediyoruz. 60 binden fazla kültür varlığına sahip, Türkiye’nin en zengin müzelerinden ve 2008 yılında "Gezilip Görülmeye Değer Müze" ödülünü alan Burdur Müzesi'ni ziyaret ediyoruz. Türkiye’nin Maldivleri olarak bilinen Salda Gölüne gidiyoruz. Bembeyaz görüntüsü ile sizleri büyüleyecek Salda Gölü'nde verdiğimiz molada tarihin ve doğanın iş birliğiyle yaratılan bu destansı tabloya şahitlik ediyoruz (İsteyen misafirlerimiz gölde yüzebilirler). Ardından Denizli şehir merkezine hareket ediyoruz. Yolumuzun üzerinde bulunan Ülkemizin leblebi pazarının yüzde 70'ini karşılayan Serinhisar ilçesinde 30 çeşit leblebi üretiliyor. Leblebi alışverişi için kısa bir mola veriyoruz. Gezimizin ardından otelimize gidiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3. Gün

Balon Turu - Pamukkale - Nikfer Bozdağ Kayak Merkezi

Turumuz, sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında (Kahvaltı öncesi dileyen misafirlerimiz ekstra BALON TURU etkinliklerine katılabilirler), doğal bir güzellik cenneti olan Pamukkale ve antik kent Hierapolis'e doğru yola çıkıyoruz. İlk olarak travertenlerin eşsiz beyazlığında adeta pamuk tarlalarının ortasında dolaşıyoruz. Yürüyüşlerimizle, doğanın muhteşem tasarımına hayranlıkla şahitlik ediyoruz. Doğal termal suların yer şekillerini oluşturduğu bu eşsiz manzarada bol bol fotoğraf çekerek anılarımıza kalıcı izler bırakıyoruz. Pamukkale'nin büyülü güzelliklerinden sonra, tarihle iç içe bir gezinti için Hierapolis Antik Kenti'ni rehberimizin anlatımlarıyla, Roma dönemine ait kalıntıları geziyoruz. Antik tiyatro, Roma hamamları, Apollon Tapınağı ve diğer tarihi yapılar arasında adım atarak, geçmişin tozlu sayfalarında bir yolculuğa çıkıyoruz. Hierapolis Antik Kenti'nde gezimizin en büyülü duraklarından biri, tarihin derinliklerine uzanan mistik bir atmosfere sahip olan Antik Havuz'dur. Antik Havuz, Roma döneminde yapılmış termal su havuzudur ve günümüzde hala ziyaretçilerine doğal bir spa keyfi sunmaktadır. İsteyen misafirlerimiz havuza girerek antik kent gezimizin yorgunluğunu atabilirler (EKSTRA). Sonrasında tekstil mağazasını gezip alışverişlerimizi yapıyoruz. Mağaza gezimizin ardından Denizli'nin Nikfer Köyü'ne doğru gidiyoruz. Ege Bölgesinin en büyük Kayak Merkezi olan Nikfer Bozdağ Kayak Merkezi'ne çıkıyoruz. Kış sporları yapmak üzere sizlere serbest zaman veriyoruz. Sonrasında otelimize hareket ediyoruz. Otelimizde yılbaşı elencesine katılarak yeni yıla giriyoruz.

4. Gün

Teleferik Yolculuğu - Kaklık Mağarası - Afyon Lezzet Turu

Turumuz, sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında Denizli merkezden 1400 mt yüksekliğe yeni kurulmuş olan teleferik sistemiyle Denizli'yi yukarıdan seyretmek için yola çıkıyoruz. Yayla havasının tadını çıkararak çaylarımızı yudumluyoruz. Küçük bir yürüyüş yaptıktan sonra teleferikle şehir merkezine geri dönüyoruz. Sonrasında Kaklık Mağarası'na hareket ediyoruz. Kaklık Mağarası, damlataşı, sarkıtları ve dikitleriyle süslü olup, Pamukkale'de bulunan travertenlere benzer ve traverten basamaklarıyla eşine rastlanmaz güzelliktedir. Bu yüzden Küçük Pamukkale veya Mağara Pamukkale olarak da adlandırılmıştır. Mağara gezimizin ardından UNESCO tarafından tescilli Gastronomi şehrimize, Afyonkarahisar'a doğru hareket ediyoruz. Afyonkarahisar'da gezeceğimiz yerler arasında Afyon Ulu Camii (Restorasyon nedeni ile kapalı değilse) ve Tarihi Evler olacaktır. Afyon merkezinde alışveriş (Kaymaklı Lokum, Sucuk, Pastırma, Ekmek Kadayıf, Afyon bükmesi) molası veriyoruz. Alışveriş molamızın ardından Kütahya - Eskişehir üzerinden akşamın ilerleyen saatlerinde İstanbul’a varıyoruz. Sonraki organizasyonlarda tekrar görüşmek üzere, siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakıyoruz. Hoşçakalın.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Rehberlik Hizmetleri

- Çevre Gezileri

- Sabah Kahvaltıları

- Akşam Yemekleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Müze Kart

+ Programda Belirtilmeyen Yemekler

Önemli Notlar: *Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır.
*Tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT