Uçaklı Kıbrıs Turu

Uçaklı Kıbrıs Turu

Gezi Rehberi Uçaklı Kıbrıs Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Girne - Kıbrıs

Tur Tarihleri:

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Girne - Girne - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr May 12, 2024 ~ May 15, 2024

Tur Programı

1. Gün

Lefkoşa - Girne

Değerli konuklarımız, sizleri Ercan havalimanından alıp Lefkoşa’ ya hareket ediyoruz. Lefkoşa’ da Ledra Palace sınırını panaromik olarak görerek Girne Kapısı’ ndan Lefkoşa Surlar içerisine giriyoruz burada önce Samanbahçe Evleri , Venedik Sütunu, Saray Meydanı, Büyük Han, Arasta Çarşısı, Lokmacı barikatı, Selimiye Camii (St. Sophia Katedrali) ve Bandabulya (Belediye Pazarı)’ nı ziyaret ediyoruz. Serbest zaman ardından gezimizi sonlandırıp Girne şehrine hareket ediyoruz. İlk önce Yol üzerinde bulunan Walt Disney kalesinin esinlendiği St. Hillarion Kalesi’ ni  ziyaret ediyoruz. Buradan Girne Kalesi’ ni ziyaret edip ve meşhur Girne Antik Limanda Serbest Zaman veriyoruz.  Gezimizi tamamladıktan sonra hotelimize dönüyor ve serbest zaman veriyoruz.

2. Gün

Güzelyurt Turu

Değerli konuklarımız, otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında Güzelyurt’ a hareket ediyoruz. Yol üzerinde bulunan mutlu barış harekatının yapıldığı çıkartma plajına gidiyor ve orada Karaoğlanoğlu Şehitliği ve Müzesi, Ç 1974 Çıkartma Gemi Müzesi ve Çıkartma Anıtını ziyaret ediyoruz. Sonrasında Kaçakçının köşkü olarak ünlenmiş Mavi Köşk’ü ziyaret ediyor ve Güzelyurt’a gidiyoruz ve burada Güzelyurt Arkeoloji ve Doğa Müzesi’ ni ve St. Mamas Kilisesini ziyaret ediyoruz. Buradan Lefke’ ye doğru hareket ediyor ve Güzelyurt körfezinin muhteşem manzarasında öğle yemeğimizi yedikten bölgenin geçmişine ışık tutan ülkedeki ilk bazilikayı içerisinde bulunduran Soli Harabelerini ve ülkede tek Pers eseri olan yazlık saray Vuni Sarayı Harabeleri’ ni ziyaret ediyoruz. Buradaki gezimizi sonlandırdıktan sonra yola çıkarak turumuzu bitirip hotelimize dönüyoruz.

3. Gün

Serbest Gün

Değerli konuklarımız, otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında sizleri dinlenmeniz adına serbest bırakıyoruz. Vaktinizi nasıl değerlendirmeniz gerektiği hususunda rehberimiz sizleri bilgilendirecektir

4. Gün

Mağusa

Değerli konuklarımız, otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında müthiş Girne manzarasını görebileceğimiz Bellapais  köyüne hareket ediyoruz. Burada Bellapais Manastırını ziyaret edip müthiş Girne manzarasını seyrediyoruz. Buradan Mağusa şehrine doğru yol alıyoruz. Önce St. Barnabas Manastırı’ nı ziyaret edip, deniz kenarında bulunan Salamis  Harabeleri’ ne gidiyoruz; burada bizlere Antik Kıbrıs tarihi hakkında paha biçilmez bilgiler aldıktan sonra Mağusa’ da  Kapalı Maraş sınırını panaromik olarak görüp kısa bir Kapalı Maraş Sahili yürüme molası veriyoruz, sonrasında kale  içine hareket ediyoruz. Tarihi Kale içi surlarından girerek Namık Kemal Meydanı ve Zindanı, Lala Mustafa Paşa Camii (St. Nicholas Katedrali) ve Venedik Sarayı’ nı ziyaret edip Ercan Havalimanına doğru siz değerli misafirlerimizi  uğurlamak için yola çıkıyor ve vedalaşıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ İçecekler

+ Öğle Yemekleri

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

Önemli Not: 12.04.2024 - 15.04.2024 tarihli turumuzun gidiş uçuşu İstanbul Yeni Havalimanı' ndan - dönüş uçuşu ise Sabiha Gökçen Havalimanı inişli olarak gerçekleştirilecektir.


Gidiş Bilgileri(Uçak)
Havayolu : Turkish Airlines
Uçuş Numarası : TK0960
Kalkış :İstanbul Havalimanı (IST) Havaalanı Saat: 06:25
Varış :Ercan Havalimanı, Kuzey Kıbrıs (ECN) Havaalanı Saat: 08:00

Dönüş Bilgileri(Uçak)
Havayolu : Turkish Airlines
Uçuş Numarası : TK0963
Kalkış :Ercan Havalimanı, Kuzey Kıbrıs (ECN) Havaalanı Saat: 20:50
Varış :İstanbul Havalimanı (IST) Havaalanı Saat: 22:35
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT