Gülistan Sofrası

Yeme İçme Restoran Gülistan Sofrası

Mutfak Türü: Türk Mutfağı

Adres: Batı Mh. Gezi Boyu Cd. Gülistan Mevkii No:5 Pendik İstanbul

Telefon: 0216 390 99 91 - 0216 390 70 76

Web: http://www.gulistansofrasi.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaziran 1, 2012
Asya ve Avrupayı birbirine bağlayan ve bir çok medeniyete beşiklik etmiş, Türkiyemizin gözbebeği İstanbul da 1999 yılından itibaren faaliyet gösteren Gülistan Sofrası Pendik sahilindeki 4 katlı köşkünde konuklarına Restaurant-Cafe olarak hizmet vermektedir. Kısa sürede İstanbulun gözdesi haline gelen Gülistan Sofrası Türk-Osmanlı mutfağının birbirinden değişik lezzetlerini sunabilmek için yörelerinin usta ahçılarını bünyesinde barındırarak konuklarına en iyi şekilde hizmet vermektedir.

Dekorasyonunda ağırlıklı olarak Türk-Osmanlı mimarisi, kiremit ve sarı tonlar kullanılarak, sıcak ve huzurlu bir ortam yaratılımıştır. Bu mimari günümüz koşullarına uygun konforla desteklenmiş; klima, asansör gibi her türlü ayrıntı düşünülmüştür. Pendik Gülistan Sofrası; 75, 250, 450 kişilik restaurant salonları, kafeteryası, 650 kişilik bahçesi, çocuk oyun parkı alanlarından oluşan deniz manzaralı özel mimarisi ile size İstanbul`un istisna mekanlarından birinde hizmet sunmaktan mutluluk duyar. Özel dekore edilmiş V.I.P. salonumuzla; nişan, düğün ve şirket tolantılarınızda hizmetinizdeyiz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu