LEGOLAND Discovery Centre İstanbul

LEGOLAND Discovery Centre İstanbul

İstanbul Rehberi Eğlence Mekanları LEGOLAND Discovery Centre İstanbul

Adres: Kocatepe Mah. Paşa Cad. Forum İstanbul Avm No.5/5 Bayrampaşa İstanbul

Telefon: 212 640 39 51

E Posta: Istanbul@LEGOLANDDiscoveryCentre.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 6, 2015

Doğu Avrupa’nın ve Türkiye’nin ilk LEGOLAND® Discovery Centre’ı, 30 Temmuz’da İstanbul’da açılıyor.

Tamamı 3 bin m²’lik bir alanda 2 milyon LEGO® parçası ile Doğu Avrupa’nın ve Türkiye’nin ilk LEGOLAND® Discovery Centre’ı, 30 Temmuz’da İstanbul’da ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Forum İstanbul’un kalbinde yer alan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, 3-10 yaş arası çocuklara ve ailelerine yaratıcılık, renk ve eğlence dolu bir dünya sunacak. LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’da heyecanlı 2 LEGO® ride’ı, 4 boyutlu sinema, LEGO® parçalarının yapım sırrının anlatıldığı LEGO® Fabrika Turu, Master Model Builder tarafından yönetilen atölye çalışmaları, temalı oyun alanları, doğum günleri ve kutlamalar için özel parti odaları ve İstanbul’un ve dünyanın önemli simgelerinin inşa edildiği LEGO® MINILAND alanı ziyaretçileriyle buluşacak. Topkapı Sarayı, Aya Sofya ve Boğaziçi Köprüsü gibi İstanbul’un sembol yapıları ve dünyaca ünlü Taç Mahal, Eyfel Kulesi, Big Ben, Kolezyum, Özgürlük Heykeli, Mısır Piramitleri gibi dünyanın en önemli yapıları LEGO® parçalarından inşa edilerek MINILAND’de sergilenecek.

www.legolanddiscoverycentre.com/istanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

İstanbul Fotoğrafları İstanbul Tarihi İstanbul Müzeleri Dini Mekanlar Tarihi Eserler İstanbul İlçeleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT