Jimmy Key`de T-Shirtler Masal Dünyasından Sokaklara Taşınıyor

Alışveriş Alışveriş Jimmy Key`de T-Shirtler Masal Dünyasından Sokaklara Taşınıyor

Tarihler: 03 Ağustos 2010 Salı ~ 03 Eylül 2010 Cuma

Firma: Jimmy Key

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAğu 3, 2010 ~ Eyl 3, 2010

Yaz koleksiyonundaki geniş ürün yelpazesiyle kadınları masal dünyasında eğlenceli bir yolculuğa çıkaran Jimmy Key, t-shirtleri ile de sokaklara neşe getiriyor. Jimmy Key’in birbirinden kullanışlı ve eğlenceli t-shirt modelleri, yazın enerjisiyle sizi sımsıkı sarıyor. İstenilen her şeyle rahatla kombinlenebilen ve günün her anında size şık bir görüntü sağlayan t-shirtler; eğlenceli baskıları, farklı yaka kesimleri, kaliteli kumaşları ile de dikkat çekiyor.

Sarı, pembe, mavi, beyaz gibi renklerin ağırlıklı olarak kullanıldığı düz, çiçek motifli ve hayvan figürlü t-shirtler; çizgi, cep, düğme detayları ile zenginleştirilmiş bir şıklık sunuyor. Gömlek yakalı beyaz dar kesimli t-shirtler, sizi öğrencilik zamanınıza geri götürüyor. Fark edilmeyi sevenler ise, kol kısımları fırfırlı ve tek omuzu açıkta bırakan t-shirtler ile tüm bakışları üzerinde toplayacak.

Farklı model ve renk seçenekleri ile modanın sınırlarını zorlayan Jimmy Key, t-shirtlerindeki desen ve renk alternatifi ile yazın tüm enerjisini üzerinize taşıyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu