Kızkaçıran’ı Oyuncularıyla Birlikte İzleyin!

Kızkaçıran’ı Oyuncularıyla Birlikte İzleyin!

Sinema Sinema Haberleri Kızkaçıran’ı Oyuncularıyla Birlikte İzleyin!

8 Nisan’da vizyona girecek Kızkaçıran filmi oyuncularıyla birlikte şehir şehir dolaşıp izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 6, 2016

Kızkaçıran sizin şehrinizde!

Saygın Film ve Serpil Altın Film’in yapımcılığında, Sağsalim’in yazarı Korhan Uğur’un yönetmenliğinde 8 Nisan’da vizyona girecek Kızkaçıran filmi oyuncularıyla birlikte şehir şehir dolaşıp izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

8 Nisan İstanbul Özdilek Park AVM, Cinetime Sinemaları’nda oyuncularının katılımıyla saat 21.30 seansında seyirciyle buluşacak filmimiz daha sonra Kocaeli, Eskişehir, İzmir ve Manisa’da seyircisine kavuşacak! Biletler ön satışa çıkmıştır.

Filmin oyunculu gösterim programı şöyle;

8 Nisan saat 21:30 İstanbul Özdilek Park AVM Cinetime Sineması
Gösterimde Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu, Aydan Burhan, Ergun Kuyucu, Gönül Nagiyeva, Kamuran inselel, Erol Aksoy, yönetmen Korhan Uğur, yapımcılar Serpil Altın ve Mustafa Saygın yer alacak.
Sinema fuayesinde seyirciyle 20:30’da buluşulacaktır.

9 Nisan saat 13:30 Kocaeli Arastapark Cinemapink Sineması
Gösterimde; Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu, Ergun Kuyucu, Gönül Nagiyeva, yönetmen Korhan Uğur ile yapımcılar Mustafa Saygın ve Serpil Altın yer alacak.
Sinema fuayesinde seyirciyle 12:30’da buluşulacaktır.

9 Nisan saat 19:00 Eskişehir Özdilek AVM Cinetime Sineması
Gösterimde; Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu, Ergun Kuyucu, Gönül Nagiyeva, yönetmen Korhan Uğur ile yapımcılar Mustafa Saygın ve Serpil Altın yer alacak…
Sinema fuayesinde seyirciyle 18:00’de buluşulacaktır.

10 Nisan Pazar saat 16:15 İzmir, İzmirPark Cinemaximum
Gösterimde Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu, Aydan Burhan, Ergun Kuyucu, Gönül Nagiyeva, Osman Cavcı, Erol Aksoy, Ece Ertan, Kaan Çalışkanoğ, yönetmen Korhan Uğur ile yapımcılar Mustafa Saygın ve Serpil Altın bulunacak. Sinema fuayesinde seyirciyle 15:30’da buluşulacaktır.

10 Nisan Pazar saat 19:15 Manisa, Cinens Sinemaları
Gösterimde Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu, Ergun Kuyucu, Gönül Nagiyeva, Osman Cavcı, Erol Aksoy, Ece Ertan, Kaan Çalışkanoğ, yönetmen Korhan Uğur ile yapımcılar Mustafa Saygın ve Serpil Altın bulunacak. Sinema fuayesinde seyirciyle 18:15’de buluşulacaktır.

Kızkaçıran vizyonun tozunu attırmaya geliyor…
Saygın Film ve Serpil Altın Film’in yapımcılığında Sağsalim’in yazarı Korhan Uğur’un yönetmenliğinde yepyeni bir yol komedisi geliyor. Kızkaçıran 8 Nisan’da seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. İlk filmi Öldür Beni ile 2008’de seyirci karşısına çıkan Korhan Uğur, Sağsalim filmiyle (serisiyle) dikkatleri bir hayli üzerine çekmişti.

Absürd yol komedisi bizi ‘ölümle takıntısı olan yönetmen’in mizahi dünyasıyla tanıştırmış oldu. Şimdi komedi aynı yoldan devam ediyor. ‘İki düğün bir cenaze’nin eşlik ettiği filmde, bu kez düğünden gelini kaçıran ama gelinle beraber damadı da arabaya atan Ahmet’in komik hikayesi var…

Filmde Ahmet’i Emir Benderlioğlu, gelini Ceren Benderlioğlu canlandırırken damada Kyamran Agabalaev hayat veriyor. Gerçek hayatta evli olan Emir ve Ceren Benderlioğlu filmde birbirini seven; ama evlenemeyen iki genci canlandırıyor. Yani bu filmde ‘fakir kız fakir oğlan komedisi’ yaşanıyor!

Filmde ayrıca Levent Ülgen, Osman Cavcı, Yüksel Ünal, Aydan Burhan, Barış Kıralioğlu, Ergun Kuyucu, Erol Aksoy, Gönül Nagiyeva, Kamuran İnselel, Mehmet Kurt, Timur Kunt, Tulya Örkü, Kaan Çalışkanoğ ve Ece Ertan rol alıyor.

Filmin konusu…

“Kızkaçıran” düğünden gelini kaçıran; ama gelini damatla beraber kaçıran Ahmet'in komik hikayesini anlatıyor.

Ahmet eski aşkı Gül’ü evleneceği gün gelin arabasıyla düğünden kaçırır. Ahmet’in aynı zamanda Gül’e bir de sürprizi vardır. Kaçırılan tek kişi Gül değildir.

Ahmet Gül’ü kaçırdığında bir planı yoktur. Köydeki dedesine götürmek isteyince abisinden yardım talep eder. Dedesinin köyüne ulaşana dek yolda başlarına birbirinden komik olaylar gelir.

Kızkaçıran 8 Nisan’da Mars Dağıtım’la sinemalarda!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT