Lily Aldridge For Levi’s® Made & Crafted®

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lily Aldridge For Levi’s® Made & Crafted®

Tarihler: 29 Ağustos 2018 Çarşamba ~ 29 Ekim 2018 Pazartesi

Firma: Levi’s

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAğu 29, 2018 ~ Eki 29, 2018

Levi’s® premium serisi Levi’s® Made & Crafted®, modern gezgin yaşam tarzından ilham alarak global trendleri bir araya getiren Sonbahar/Kış 2018 kadın giyim koleksiyonu için marka yüzü olarak Lily Aldridge ile işbirliği yapıyor. Uluslararası süpermodel ve gezgin Lily, klasik feminen tarzı ‘cool’ bir havayla buluşturan kendine özgü stiliyle Levi’s® Made & Crafted® kadın giyiminin ruhunu mükemmel bir şekilde temsil ediyor.

Levi’s® Made & Crafted® tarafından yaratılan kampanyada Lily’nin imzası olan rahat stil ve Levi’s® markasının zamansız çekiciliği bu koleksiyonda buluşuyor. Çekimleri Belçikalı fotoğrafçı ve profesyonel eski kaykaycı Quentin de Briey tarafından Los Angeles’ın merkezinde yapılan Levi’s® Made & Crafted® Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonu, markanın Kaliforniya mirasını egzotik ve özgün unsurlarla harmanlıyor.

Levi’s® Made & Crafted® tasarım ekibi Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonu için, dünyayı gezmekten keyif alan Lily’nin gardırobunu, seyahate çıkarken yanına alacağı favori Levi’s® parçalarını ve yolculuk boyunca keşfedeceklerini düşünerek yarattı. Levi’s® Made & Crafted® ekibi bu süreçte Kaliforniya’dan İrlanda’nın Aran Adaları’na ve oradan Tayland’a uzanarak Levi’s® DNA’sına işlenecek nakışları özgün biçimde eşleştirmek amacıyla farklı malzemeleri ve ilham kaynaklarını keşfe çıktı.

Levi’s® Global Koleksiyon Tasarım Direktörü Nicolle Arbour, “Sonbahar/Kış 2018 sezonu için ilham kaynağımız, gezegenimizin zıt köşelerini keşfe çıkan modern ve bağımsız bir kadın fikriyle başladı ve onun yol boyunca toplayacağı şeylerle şekillendi. Lily tam anlamıyla bir Levi’s® Made & Crafted kadını. Tıpkı Levi’s® Made & Crafted gibi o da doğal, özgüvenli ve klasik. Ve onu farklı kılan birçok özelliğe sahip” diyor.

Ayrıca, Sonbahar/Kış 2018 sezonunda 501®, 501® Skinny, 711 ve 721 gibi en sevilen Levi’s® Red Tab numaraları da Levi’s® Made & Crafted® fit serisine uyarlanıyor. İtalya ve Japonya’daki dünyanın en iyi dokuma fabrikalarında üretilen denim kumaşlarla hazırlanan premium Made & Crafted® tasarımlarından oluşan koleksiyon, Levi’s® klasiklerinin en lüks ifadesini temsil ediyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu