Maktub by Satori

Etkinlik Konser Parti Maktub by Satori

Tarihler: 01 Aralık 2019 Pazar ~ 01 Aralık 2019 Pazar 01 Aralık 2019 04:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: VIP - 500.00 TL Standart - 180.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAra 1, 2019 ~ Ara 1, 2019
Maktub by Satori, 29 ve 30 Kasım’da Generic Music organizasyonuyla Zorlu PSM Ana Tiyatro sahnesinde katılımcılarını özel bir deneyime davet ediyor!

*Etkinlik 23:45 - 05:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe sadece kendi anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilirler.- Kapı açılış saati 23:45’dir. Etkinlik 23:45 - 05:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.- Organizatör, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik gişesi girişinde biletinizi hazırlamayı ve biletinize uygun bilet kontrol noktasına girmeyi unutmayınız.- Katılımcı, Zorlu PSM'de yapılan genel görüntü kayıt ve canlı yayın çalışmaları dahilinde kendi görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve ilgili organizatörün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Bu etkinliğe sırt çantası ile giriş yapılmamaktadır. Çantanızı, sınırlı sayıdaki kilitli dolaplarımıza ücretsiz bırakabilirsiniz. Dolapların dolması durumunda çantanızı B1 veya B3 katında yer alan vestiyerlerimize bırakabilirsiniz.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik esnasında yüksek ses kullanılmaktadır.- Etkinlik esnasında epilepsi hastaları için uygun olmayabilecek ışık efektleri ve görseller kullanılmaktadır.- Vestiyere bırakılmayan eşyaların sorumluluğu sahiplerine aittir.- Etkinlik boyunca sis efekti kullanılacaktır. Dikkatinize sunarız.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu