Mide Bulantısı Yapmayan Balık Yağı

Alışveriş Alışveriş Mide Bulantısı Yapmayan Balık Yağı

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 25 Temmuz 2008 Cuma

Firma: Pre-Omega

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trTem 21, 2008 ~ Tem 25, 2008

MİDE BULANTISI YAPMAYAN BALIK YAĞI

ABD’nin en çok satan vitamin markası NOW tarafından üretilen DOUBLE OMEGA balık yağı vücudun Omega 3 ihtiyacını tamamen karşılıyor. Aynı zamanda bağırsakta çözüldüğü için de mide bulantısı ve koku yapmıyor.
Omega-3 yağ asitlerinin kalp sağlığı açısından vazgeçilmez olduğunu hemen herkes biliyor. Ancak Omega-3’ün yararları sadece kalp sağlığıyla sınırlı değil. Uzmanlara göre, balık yağı, kemiklerin gelişimi için de oldukça önemli.

Daha fazla Omega 3’e ihtiyaç duyanlar için, Now firması, Double Omega 3 adlı ürünü geliştirdi. Double Omega 3, 500 EPA /250 DHA değerleri ile piyasadaki en yüksek Omega 3 değerlerine sahip.

Piyasadaki balık yağları ve balık yağı tabletleri, mide bulantısı yaptığı gibi, hoş olmayan kokuları sebebiyle sorun oluşturuyor.
ABD’nin en çok satan vitamin markası NOW tarafından üretilen Double-Omega, midede çözülmeyerek, direkt bağırsaklara geçiyor ve burada tamamen çözülüyor.
Mide ağrısı, ishal veya ağız kokusuna yol açmayan Double-Omega, sıradan formdaki balık yağından üç kat daha iyi emiliyor. Bu sayede yüksek dozda balık yağı alımına da ihtiyaç kalmıyor.

Double-Omega’yı, www.vitaminburada.com sitesinden sipariş edebilirsiniz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu