Nis 24, 2024 ~ Tem 24, 2024
Ülkemizin en sevilen tatlılarını üreten Özsüt, yeni üreteceği dondurmalar için Yeni Zelandalı bir firmadan danışmanlık hizmeti alıyor. Geleneksel dondurma lezzetine sahip bulunan Özsüt dondurmaları gerçek süt ve taze mevsim meyveleri ile hiçbir katkı maddesi kullanılmadan hazırlanıyor. İddialı bir dondurma menüsü hazırlayan Özsüt, müdavimleriyle gerçek dondurma lezzetini buluşturuyor.
Özsüt, bu yıl çikolata ve kahve alanında önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. %100 kahve lezzeti suma hedefiyle yola çıkarak, %65 payla Fransa’nın lider kahve tedarikçisi konumunda bulunan Cafés Richard ile anlaşan Özsüt, kahve alanındaki bu atılımı ve tüm diğer yenilikleriyle hedef kitlesini genişletmeyi amaçlıyor. Özsüt, özel el yapımı çikolatalarıyla bu alanda da bir numara olmaya hazırlanıyor. Çikolata üretiminde dünyada gurmelerin ilk tercihi olan Valrhona çikolatalarını hammadde olarak kullanacak olan Özsüt, bilinen çikolata kavramını bütünüyle değiştirme hedefiyle hareket ediyor. Özsüt’ün çikolataları tamamen el yapımı ve Türk damak tadına uygun olarak hazırlanacak.
Özsüt’ün yaz aylarına damga vuracak bir diğer yeniliği ise “Özsüt Atölye” adını taşıyor. Özsüt Atölye, restoran konseptinde hizmet verecek ve ilk olarak Caddebostan’da hayata geçirilecek. Müdavimlerine yemek hizmeti vermeye hazırlanan Özsüt Atölye’de pizza, makarna, ızgara, salata çeşitleri, İtalyan ve Meksika mutfağından benzersiz lezzetler Özsüt mönüsüne ilave ediliyor. Özsüt sunacağı tüm yemekleri ise ülkemizin geleneksel damak zevkine göre hazırlamaya özen gösteriyor. Özsüt Atölye’nin, Caddebostan’ın ardından farklı bölgelerde de kısa süre içerisinde yaygınlaştırılması hedefleniyor.
Nis 24, 2024 ~ Tem 24, 2024
Nis 24, 2024 ~ Tem 24, 2024
Nis 3, 2024 ~ Tem 3, 2024
Nis 3, 2024 ~ Tem 3, 2024
Mar 27, 2024 ~ Haz 27, 2024