Şef Cenk Akkaya ile Dünyadan Kırmızı Et Lezzetleri

Etkinlik Atölye Kurs Şef Cenk Akkaya ile Dünyadan Kırmızı Et Lezzetleri

Tarihler: 20 Kasım 2013 Çarşamba ~ 20 Kasım 2013 Çarşamba 19:00

Yer: Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi

Ücret: 140.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Avni Dilligil Sok. No:12 Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Telefon: 0212 211 87 52 - 0530 968 55 58

Web: http://http://www.usla.com.tr

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trKas 20, 2013 ~ Kas 20, 2013

Şef Cenk Akkaya, kırmızı et severler ile 4 ayrı et pişirme tekniği ve 4 ayrı ülke mutfağından leziz tarifler paylaşıyor.

Vietnam Et Salatası
Carne Cruda (Şefin demosu) italya
Izgara Bonfile, kereviz püresi ve Chimichurri Sos ile Arjantin
Fas Usulü Kuzu İncik, Cevizli Kuskus ile

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu