Sır

Tarihler: 29 Ocak 2023 Pazar ~ 29 Ocak 2023 Pazar 29 Ocak 2023 19:00

Biletix: Bilet Al

Yer: KKM Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bayar Cad. Buket Sok. No: 20/1 Kozyatagı AVM. Kat:2 Kozyatağı Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 658 00 14

Faks: 0216 658 00 23

Web: http://www.kkm.gen.tr

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trOca 29, 2023 ~ Oca 29, 2023

Fransa' da ve daha bir çok ülkede büyük beğeni toplayan Cesar Ödüllü Alexandre De La Patelliere & Matthieu Delaporte'nin yazdığı "Le Prenom"; Hilal Arslangiray Kazanbal'ın samimi uyarlamasıyla tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor.

Adından farklı , cesur ve iddialı yapımlarla söz ettiren Gate Production tarafından sahneye konulan "SIR"; Ulusal ve uluslar arası ödüllere sahip Tayanç Ayaydın, Emel Çölgeçen, Anıl Çelik, Tolga Güleç ve Şeyma Gökçe Cengiz’ i sahnede bir araya getirdi.

Ahmet Kazanbal’ ın hayatın olağan temposunda yönettiği tek perdelik oyun; dram ile durum komedisini iç içe işliyor.

Müzikseverlerin yakından tanıdığı Pinhani’nin benzersiz şarkıları da oyuna bambaşka bir hava katıyor.

SIR; İÇİMİZDEN. SAMİMİ, GERÇEKÇİ, ESPRİLİ VE SÜRÜKLEYİCİ BİR HİKAYE...

Hayatları yöneten sırlar, önyargılar, egoizm, faşizm, sol - sağ çekişmesi, pragmatizm, gerçekten sevme - sevdiğini beğenmeme çelişkisi ve bakmakla görme

Etkinlik Kuralları:

- Etkinlik başladıktan sonra salona giriş yapılamamaktadır. - 12 yaş altı etkinliğe alınmamaktadır. 12 yaş ve üstü bilete tabidir. - Etkinlik mekanına dışardan yiyecek ve içecek alınmayacaktır. - Etkinlik boyunca ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onay almaksızın kullanma hakkına sahiptir. - Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma, gerekli hallerde etkinliği erteleme hakkı saklıdır.- Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses kayıt cihazı vb. alınmayacaktır.- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.- Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Giriş esnasında barkod / bilet kontrolü yapılacağı için biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu