
Travma

Orjinal Adı: Trauma
Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih
Yönetmen: Marc Evans
Film Türü: Korku
Film Süresi: 92 dakika
Senaryo: Richard Smith
Müzik: Alex Heffes
Görüntü Yönetmeni: John Mathieson
Oyuncular:Colin Firth, Mena Suvari, Naomie Harris, Tommy Flanagan, Sean Harris, Kenneth Cranham
Yapım: 2004 İngiltere
Dağıtımcı: KenDa
Yorumlar:
Bir kaza sonucunda karısı Elisa`yı kaybeden Ben (Colin Firth), yıkılmıştır. Yeni bir hayat kurabilmesi için tedaviye ihtiyacı vardır. Bu tedaviyi de çocukluğunda annesinin ölümüyle birlikte düzenli olarak gittiği psikiyatriste giderek sağlar. Anılarından uzaklaşabilmek için de yeni bir apartmana taşınır. Apartman bir morgun üzerine yapılmıştır.
Ben`in taşındığı yeni apartmanında içine düştüğü boşluğu dolduracak cana yakın bir komşusu olur: Charlotte (Mena Suvari). Ben, hayalle gerçeği karıştırıyordur. Onun karısını kaybettiği sırada şehirde başka bir cinayet daha olmuştur. Pop yıldızı Lauren Parris bir cinayete kurban gitmiştir. Dedektif Jackson (Ken Cranham) Ben’i sinsice hareket etmekten suçlar ve onu pop yıldızı Lauren Parris`in katledilmesi olayının içine karıştırır.

istanbul.net.tr
Kare Kod (QR) Uygulaması
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.
İlginizi Çekebilir

