Yaz tatili FLO’nun Valizleriyle Renkleniyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaz tatili FLO’nun Valizleriyle Renkleniyor!

Tarihler: 13 Haziran 2019 Perşembe ~ 13 Ağustos 2019 Salı

Firma: FLO

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaz 13, 2019 ~ Ağu 13, 2019

Sezon trend’lerini, kaliteyi ve modayı uygun fiyatlarla buluşturan FLO; birbirinden renkli, sağlam ve kolay taşınabilen valiz modelleriyle seyahat etmeyi rahat kılıyor.

Tüm kış boyunca özlemle beklenen yaz tatili için hazırlık yapmaya başlayanlar, FLO’nun birbirinden trendy ve sağlam valizlerine bakmadan bavul hazırlığı yapmıyor... Yolculukların rahat ve güvenli bir şekilde yapılmasına yardımcı olan valizler; mor, mavi, pudra, lacivert, gri ve metalik renklerle FLO koleksiyonunda yer alıyor. FLO valiz koleksiyonu, sağlam yapısı sayesinde darbelere karşı oldukça dayanıklı. 4 tekerlek özelliği ile çok rahat taşınabilen, büyük, küçük ve orta boyut alternatifli valizlere, yanınızdan ayırmak istemediğiniz tüm eşyalarınızı rahatlıkla sığdırabilirsiniz.

FLO’nun 2019 Valiz Koleksiyonu’nu görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu