Babylon Lounge

Yeme İçme Bar Babylon Lounge

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Jurnal Sok.No:4 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 38 00

Faks: 0212 243 45 27

Web: http://www.babylonlounge-ist.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
İstanbul’da, 1999 yılında Asmalımescit sokağı, bir kulüple tanıştı. Babylon’la canlanan sokak, Babylon’a komşu gelen meyhaneler, barlar, kafeler ve restoranlarla zenginleşti, renk kazandı. Simdi ise Asmalımescit – Tünel bölgesinin yeni bir komşusu daha var: Babylon Lounge.

Canlı müzik performansları ile İstanbul’da farklı bir kulüp ortamı yaratmayı başarmış olan Babylon’cular, 27 Eylül 2007 tarihinden beri Babylon Lounge ile İstanbul’un genç, kültürlü, müziği seven kitlesini yeni mekanlarında ağırlıyor. Lounge henüz gölgelerin daha parlak olduğu saatlerden başlayarak dünyanın tüm seslerini DJ setlerle kulaklarınıza taşıyor. Haftaiçi Caz ve World müziğin yansıdığı Lounge’da hafta sonu Babylon tarzı bol baharatlı bir müzik sizlere eşlik ediyor. Babylon performansları öncesinde keyifli vakitler geçirmek veya sonrasında biraz dinlenmek için Babylon Lounge’a bekliyoruz.

Tadı damagınızda kalan saatler!
Günün her saatinde sunulan zengin menüsü ise Lounge’da geçirilen saatlere tat katıyor. 50 kişilik oturma, 100 kişilik ayakta misafir ağırlama kapasiteli Lounge’da kahvaltıdan, öğle ve akşam yemeğine kadar geniş yiyecek seçenekleri bulunuyor. Tabii Lounge’da taze meyve sularından çok çeşitli kokteyllere kadar her çeşit içecek, ısınmak ya da biraz serinlemek isteyenler için hazır!

Asmalımescid’in dinlenme salonu Lounge!
Asmalımescid’in yeni mekanı Lounge kelime anlamıyla eşdeğer; boş vakti bol olanları, yoğun çalışma temposunda kendine boş vakit yaratmaya çalışanları, birini bekleyenleri ya da sadece biraz dinlenmek isteyenleri bekliyor.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT