Cafe Gramofon

Yeme İçme Bar Cafe Gramofon

Mutfak Türü: Bar, Uluslararası Mutfak, Restaurant, CAFE

Adres: Tünel Meydanı No:3 Tramvay Son Durak Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Cafe Gramofon 14 Yaşında!
Yeni yüzüyle kapılarını Beyoğlu müdavimlerine açan Cafe Gramofon, Beyoğlu`nun gecesini ayrı gündüzünü ayrı sevenlere ev sahipliği yapıyor. Dis cephesinden barina, sahne düzeninden aydınlatmasına kadar tepeden ıirnağa yenilenen mekan, haftanın yedi günü boyunca 08:00 - 04:00 saatleri arasında müşterilere hizmet veriyor.

Dekoratif anlamdaki yenilenmeyi, hizmet ve menü anlayışına da yansıtan Cafe Gramofon, yenilenen çehresiyle ziyaretçilerine "Günün hangi saati olursa olsun, burada keyfinize uygun bir şeyler bulacaksınız." diyor.

Cafe Gramofon`a sabahın erken saatlerinde gidenler, kahvaltilarını sessiz ve sakin bir Beyoğlu manzarası eşliğinde ediyor. Öglenleri 12:00 ? 14:00 arası ise Happy Lunch menüleri hem Beyoğlu çalışanları hem de yolu öğle vakti Beyoğlu`ndan geçenler için lezzetli bir alternatif... Ögleden sonra pasta-kahve ikilisi, aksamüstü ise puro-cognac-çikolata üçlüsü Cafe Gramofon müsterilerinin ağızlarını tatlandırıyor. Akşamları Cafe Gramofon, yemek yerken iyi müzik dinlemeyi sevenleri ağırlıyor. Gece ise Gramofon sizi eğlendirip dans ettirmek için çalıyor!

Dinleyin! Gramofon`dan yine Caz sesleri yükseliyor.
Sahnesinde Aydin Esen, Milt Jackson, Slide Hampton, Grady Tate, Scott Hamilton, Ted Curson, Pet Metheny, Charlie Haden, John Nugend gibi dünyaca ünlü ismi agirlayan Cafe Gramofon, 2006 da da birçok müzisyene evsahipligi yapmaya devam edecek.

Cafe Gramofon`un yeni dekorasyonunu da bizzat kendisi yapan Mert Aybek yenilenen mekan hakkında şunlari söyledi: "Cafe Gramofon yeni tarzında modern ve klasiği birleştirmeyi başardı diyebilirim. Herkesin gece gündüz uğrayabilecegi bir yer yaratmak için, Gramofon`un her türlü detayiyla geceli gündüzlü ilgilendim. Suna eminim ki hem mevcut Cafe Gramofon severlerin hem de yeni gelecek insanlarin hoş vakit geçirebilecekleri bir yer oldu. Yolu Beyoglu na düşen herkesi Cafe Gramofon`a bekleriz."

Cafe Gramofon`u 01.02.1993 tarihinde kuran Mert Aybek, mekanın işletmesini de halen kendisi yapiyor.
Pazar brunch keyfi, akşam yemekleri ve müzik dinletileri için rezervasyon numarası: 0212 293 07 86

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT