Chez Sakman

Yeme İçme Bar Chez Sakman

Mutfak Türü: Bar

Adres: Firuzağa mah. Cezayir Çıkmazı Sokak No: 8 kat : 2 Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 58 73 - 71

Web: http://www.fransizsokagi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Fransız Sokağı`ndaki "Chez Sakman"da, İyi müzik işi servis ve düzenli bir ortamın bir arada olduğu bir eğlence ve dinleti mekanı. Dekorasyon sokağın bütünü göze alınarak hazırlanmıştır. Mönüde bulunan yiyecekler Akdeniz mutfağına yönelik. işletmenin ana konsepti canlı müzik üzerine kurulu. Sahne alacak sanatçılar Türk ve dünya müzisyenlerinden kendi alanlarında usta isimlerden oluşmakta. Sahnede bulunacak piyano, kontrbas ve davul ana enstrümanlar olacak jazz müzik eksenli programlar yapılıyor.

Türk ve dünya müzisyenlerine sahne vermek Vedat Sakman ve birlikte çalıştığı sanatçılarla solo ve birlikte dinletiler düzenlemek, üst düzey müzik kalitesine sahip olduğu halde kendilerine uygun mekan bulamayan sanatçılara yer vermek daha önce bir araya gelmemiş sanatçılarla yeni oluşumlar yaratmak adı duyulmamış kabiliyetlere yer vermek sanatçıların katılımlarıyla work-shop çalışmaları oluşturmak şiir geceleri düzenlemek ve tüm bunları kaliteli bir ortamda iyi bir işletmecilikle birleştirmek "müzik evrenseldir" ilkesinden hareket ederek içinde bulunacağımız kültürel ve sanatsal faaliyetler tüm dünya ülkeleri halkına hitap edecek şekilde düzenlenecektir. Yapılacak müzikler dünyada konuşulan dillerden bir yelpaze üzerine kurulu olacaktır. Fransız sokağına yaraşır bir şekilde akordeon sesleri eşliğinde chansonlar, ballad`lar ve etnik müzik performanslar olacaktır.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT