Dijon Bistro Bar

Yeme İçme Bar Dijon Bistro Bar

Mutfak Türü: Bar

Adres: Bağdat Cad. No: 470/A Çatalçeşme Suadiye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 384 70 07

Web: http://www.cafedijon.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Kasım 2010 itibariyle Bağdat Caddesi’nde İstanbullulara hizmet vermeye başlayan Dijon Bistro Bar, popülerliğini 2011 yılında da artırmaya devam ediyor. Adını Fransa’nın doğusunda Burgonya bölgesinde yer alan bir şehirden alan ve Bağdat Caddesi denilince akla ilk gelen seçkin mekanlardan biri olan Dijon, müşterilerine sunduğu kaliteli hizmet ve servis ile de takdir toplamaya devam ediyor.

Açıldığı günden bu yana, İstanbul’da lezzet ve eğlencenin kalbinin attığı yer olmayı sürdüren ve Bağdat Caddesi’nin en çok tercih edilen mekanı haline gelen Dijon ayrıca, konsepti ve menüsüyle de İstanbul’un en seçkin restoranı. Zengin şarap kavıyla da dikkat çeken Dijon’un şarap menüsünde, Corvus başta olmak üzere sayısız yerli ve ithal şarap seçeneğini bulmak mümkün.

Ayrıca, Dijon’un öğle yemekleri için hazırlanan hızlı ve ekonomik set menüleri de, gün ortasının hızlı temposu içinde lezzetten vazgeçmek istemeyenlerin favorisi olmuş durumda. Dijon’da öğle yemeklerinin saat 12:00-14:00 arasında %25 indirimli olduğunu da unutmayın! Seçkin atmosferiyle, iş toplantılarınız için kusursuz bir ortam yaratan Dijon ayrıca, iş yemekleriniz için de lezzet dolu bir alternatif olarak dikkat çekiyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT