Gemi`de Yaz...

Yeme İçme Bar Gemi`de Yaz...

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Asmalımescit Sok. No:7 Kat:4-5-Teras Tünel Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 245 97 68

Web: http://www.gemideyiz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
GEMİ’DE YAZ...
Gemi’de yaz hazırlıkları tamamlandı. Her şeyden önce huzur bulabileceğiniz, rengarenk çiçeklerle süslü, bembeyaz bir teras, buzzz gibi leziz limonatalar, enfes yaz tatlıları, serinletici soğuk kahveler, hafif meyve salataları ve frozen çeşitleri; Güverte’deki konuklarımızı bekleyen yeniliklerden sadece birkaçı... Beyoğlu’nun bunaltıcı kalabalığından kaçıp kendine sakin bir yaz köşesi bulmak isteyenlerin yeni gözdesi olan Güverte Katı, şehrin ortasında, Ege’nin sahil kasabalarındaki o sıcak ve keyifli atmosferle karşılaşmanızı, kısa bir süreliğine de olsa kendinizi çoook uzaklarda, tatilde hissetmenizi sağlıyor. Gündelik yaşamın tüm kargaşası ve gürültüsü bir anda diniyor... Size de tadını çıkarabileceğiniz, huzur dolu saatler kalıyor.
Dilerseniz sedirdeki minderlere ya da kırmızı salıncağa yayılıp yorgunluk atabilir, ne zamandır göz atmaya fırsat bulamadığınız dergileri incelerken güneşin ve püfür püfür rüzgarın tadını çıkarabilir, hafif ve leziz bir öğle yemeği yiyebilir, öğle yemeğine yetişemedim derseniz akşamüzeri yaz tatlılarıyla kahve keyfi yapabilir, geceye kalırsanız da mumlarla aydınlanan, oldukça şık ve romantik bir atmosferde şefin spesiyallerini ve barmenimizin birbirinden özel, baş döndürücü kokteyllerini deneyebilirsiniz.

Doyasıya müzik...
Günün her saati Funk, Soul, Country, Caz, Latin, Lounge, Etnik ve Rock ezgilerinde geniş bir yelpazeden seçilen parçalarla atmosfere enerji katan müzik, Gemi’nin sunduğu bütünlüğün ayrılmaz bir parçası. Müzik yapmaktan ve dinlemekten keyif alan herkes Gemi’de bir araya geliyor. Gemi’nin müzik tutkunları için hazırladığı Açık Sahne Katı; Buzuki Orhan, Genco Arı, Sarp Maden, Gevende, Sulukule Roman Orkestrası, Curly Trio, The Planet, SoskeNanay gibi pek çok müzisyenin ve grubun canlı performanslarına ev sahipliği yapıyor. Jam Session/Açık Sahne geceleri ise farklı müzisyenlerle bir araya gelip yeni bir müzik deneyimini paylaşmak isteyen herkese açık. Akşam 22:00’de başlayan canlı müzik ve konser programları gece 02:00’ye kadar devam ediyor.
Ayrıca yine müzikseverler için Bak Bir Varmış Bir Yokmuş, Pat Metheny Night, Acid&Funk Jazz Night incl. Jamiroquai, Nick Cave&The Bad Seeds, 80’s Conceptial, The Time of The Gypsy’s ve Soundtrack Night başlıkları altında özel konsept geceler de düzenleniyor. Bu konsept müzik gecelerinde, müzikseverleri pek çok sürpriz bekliyor!

Özel tatlar...
Gemi’de şefin hazırladığı zengin ve enerji dolu bir kahvaltıyla başlayan servis, mum ışığında sunulan akşam yemeğiyle eksiksiz bir şölene dönüşüyor. Damak zevkine düşkün olanlar için özel olarak hazırlanan mönüde zengin kahvaltılardan doyurucu sandviçlere, hafif kreplerden ara sıcaklara, özel soslarla hazırlanan salata ve makarnalardan enfes ana yemeklere kadar pek çok seçenek sunuluyor. Ayrıca zengin bir şarap ve kokteyl mönümüz de bulunuyor. Her gün 10:00-02:00 saatleri arasında Gemi’deyiz. Sizi de bekleriz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT