Klub Karaoke

Yeme İçme Bar Klub Karaoke

Mutfak Türü: Bar

Adres: Zambak Sok. No:7 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 76 39

Faks: 0212 293 76 40

Web: http://www.klub-karaoke.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
KLUB KARAOKE, MİKROFONLARINI AÇTI!
KARAOKE EĞLENCESİ ASIL ŞİMDİ BAŞLIYOR!

Japonya’dan yola çıkan, Asya, Amerika ve Avrupa’nın tüm ülkelerinde eğlence dünyasında önemli bir yer edinen karaoke artık İstanbul’da kendisine özel bir mekanda, alternatif eğlenceyi arayan İstanbullularla Beyoğlu’nda buluşuyor…
‘Klub Karaoke’ özel ekipman ve yazılımları ile geçtiğimiz yılların popüler klübü (((godet)))‘nin mekanında 5 Mayıs 2006 Cuma günü özel bir parti ile açıldı.

Toplam kapasitesi 250 kişi olan ‘Klub Karaoke’ nin en önemli özelliği geleneksel karaoke tarzında özel odaların kiralanabiliyor olması.
“Karaoke 7’den 70’e herkese hitap eden tek ve en gözde eğlence anlayışıdır” diye yola çıkan Klub Karaoke’ciler, farklı sayıda grupları ağırlayabilecek 4 farklı ‘tarz’ oda yaratmışlar.

Klub Karaoke’nin ‘Tokyo’ odasını 16 kişilik kapasitesiyle, ‘Fetiş’ odasını 40 kişilik kapasitesiyle ve Zoo’yu- 100 kişilik kapasitesiyle hizmete açan Klub Karaoke, bu odaları rezervasyonla gecelik sahiplerine de veriyor. Birbirlerini tanımayan insanların bir arada karaoke yapabileceği ‘Istanbul Central’ ise 60 kişilik kapasiteye sahip ve rezervasyon gerektirmiyor.

Mekanın haftaiçi saat 18.00-21.00 arası yapmaya başladığı Happy Hour’lar Beyoğlu cıvarında çalışanları cezp etmeye başladı bile, zira leziz meyva karışımları ile ünlenen Klub Karaoke kokteylleri bu saatlerde %30 indirimde.

Her odanın kendine ait sahnesinde ve her açıdan rahatça görülebilen ekranları ile Klub Karaoke’nin 20.000 parçaya sahip müzik arşivinden dilediğiniz yerli parçayı, fransız ‘chanson’unu ya da 70’lerin ünlü şarkılarını seçip söyleyebilirsiniz. Doğum günlerinizde, sevgililer günü, yeni yıl, şirket kutlamalarında, bayramlarda seyranlarda Klub Karaoke sizi bekliyor olacak.

Klub Karaoke- karaoke’yi çok çok sevenlere her gece kaliteli servis vermenin yanı sıra, özel partileriyle de dikkat çekecek. Mayıs ayı süresince iki büyük etkinlik programa girdi bile. “Karaoke Superstar”, iki haftada bir Çarşamba geceleri İstanbul Central’da devam edecek olan Karaoke yarışması… “Karaoke Superstar” , yarışma gecelerinde mekanda bulunan karaoke-severlerin çığlık ve alkışlarıyla haftanın “süperstar”ını belirleyecekleri bir etkinlik olacak. Yani kendine güvenenler için Çarşambaları İstanbul Central kaçmaz!

Bir diğer ilginç etkinlik ise Zoo’da Cumartesi geceleri elektronik müzikle Karaoke’yi buluşturacak olan ELEKTRONI-KA geceleri. Barış K’nın ev sahipliğini yapacağı bu geceler, elektronik müzik ile karaokeyi – kuşkusuz iki birbirinden çok farklı tarzı-- birleştiren bir ilk olacak.
Klub Karaoke’de daha birçok farklı temalı gece var. Abba gecesinden ‘Duet’ gecelerine, Oldies gecelerinden “’singles” gecelerine farklı programları yakından izleyebilmek için www.klub-karaoke.com’u mutlaka ziyaret edin.



Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT