Çılgın Dürümcü

Yeme İçme Fast Food Çılgın Dürümcü

Mutfak Türü: Fast Food

Adres: Sıraselviler Caddesi No: 10 Taksim Beyoglu İstanbul

Telefon: 0212 251 37 73 - 293 72 16

Web: http://www.cilgindurumcu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
24 saat kesintisiz hizmet veren Çılgın Dürümcü’nün sahibi Nazım Atalay. Eski bir Spor Akademisi mezunu ama artık sporcu kimliği çok geride kalmış, yiyecek üzerine çalışıp insanlara yeni ve lezzetli seçenekler sunma peşinde. 10 yıldır Taksim’de İstanbul’un gecesini gündüzünü yaşıyor ve “Doktor” lakabıyla tanınıyor. Bu unvanı almasında Türkiye’de ilk defa “Viagra” adını verdiği meyve suyu karışımını yapmasının da payı büyük. Ailecek bu işle uğraşıyorlar, adım adım büyümüşler ve kendi ürettikleri lezzetlerle emeklerinin karşılığını fazlasıyla almışlar.

Nazım Bey’in buluşu olan “Çılgın Dürüm” Türkiye’deki 33. farklı dürüm çeşidi. Patente sahip ilk ve tek dürüm olma özelliğini koruyor. Dürümün özelliği içine konulan ve formülü sır gibi saklanan çılgın sos ve ağızda adeta eriyen lavaş. Bu çılgın sosun insandaki tokluk duygusunu ortadan kaldırdığını savunuyorlar, deneyip görmek gerek.

Her gün rağbet gören mekan bayram, yeni yıl ve özel günlerde rekora gidiyor, sipariş yetiştirmekte zorlanıyor. Bunu gören taklitçi çılgınlar da piyasada yer ediniyorlar. Çılgın Dürümcü önlem olarak franchise sistemine geçmiş ve çılgın dürüm üretip satmak isteyenlere böyle bir yol sunuyor.

Dondurulmuş çılgın dürüm, şoklanmış döner gibi spesiyaller dışında özel soslu hamburger, özel ayran ve meyve suyu, kahvaltılıklar, tost çeşitleri, et ve tavuk döner çeşitleri, sosisli çeşitlerinin uygun fiyatlarla yenebileceği Çılgın Dürümcü ev ve işyerlerine servis de yapıyor. Kredi kartları ve yemek çekleri geçiyor.

Adres: Sıraselviler Caddesi No: 10 Taksim (İstiklal Caddesi girişi büfeciler sırası)
Tel: 0212 251 37 73 – 635 46 55

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT