Bahar Country

Yeme İçme Kafe Bahar Country

Mutfak Türü: Türk Mutfağı, Kebap-Et, Uluslararası Mutfak

Adres: Bahçeköy Cad.No: 35 Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 242 27 40- 271 90 60

Faks: 0212 242 04 97

Web: http://www.baharcountry.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
BAHAR COUNTRY
Doğanın İçinde yenilenen Yaşam Enerjisi

Şehrin merkezine sadece 8 km uzaklıkta, 70 dönüm arazi üzerinde kurulu olan Bahar Country’de 1960 yılından bugüne kadar 3000 ağaç dikilerek İstanbul’un yenilenen yaşam kaynağı haline getirildi. 2000 yılında kurumsallaşan Bahar Country’de 1.000 araç kapasiteli ücretsiz otopark bulunuyor.

İstanbul’un büyük ölçüde soluk almasına neden olan ve doğanın büyülü atmosferini dekor olarak kullanan mekanda ; açık hava fuarları lansmanlar, toplantılar, şirket organizasyonları, düğünler, nikah törenleri, mezuniyet törenleri, şirket piknikleri, partiler,okul piknikleri, outdoor aktiviteler, festivaller, konserler, etkinlikler ve hayal edebileciğiniz her türlü organizasyon dört mevsim gerçekleştiriliyor. Kış aylarının piknik yapılan tek mekanı olan Bahar Country, Fıçılar içinde yakılan ateş, sıcak şarap servisi ve çorba ile başlayan kışa özel barbekü menüleri, kışa özel aktiviteler ile renklendirilen organizasyonlar karla bütünleşen doğaya dahil olmak isteyen grupları ağırlıyor.

RESTORAN
Dört mevsim hizmet veren, 450 m2 büyüklüğündeki restoran aynı anda yemek düzeninde 400 kişiyi birden ağırlıyor. Türk mutfağının seçkin yemek ve mezelerinin bulunduğu restoran kemikleşmiş seçkin bir alakart müşterisine sahip. Edebiyat, Basın ve sanat dünyasından bir çok ünlü ismin konuk olduğu restoranda yiyecekler 15 yıldır aynı aşçının elinden çıkıyor.Uzun vadede aynı ekiple çalışmayı tercih eden Bahar Country’de çalışan personelin yılları 15 ve 3 yıl arasında değişiyor. Havaların serinlemesi ile birlikte ; gala yemeği, yıl sonu kutlamaları, personel yemekleri, toplantı, özel kutlamalar, düğün vb. organizasyonlarınızı da gerçekleştirebileceğiniz oldukça şık bir dekorasyona ve şömineye sahip.
KAHVALTI
Hafta arası veya hafta sonları yaşadığınız gergin şehir hayatının dışına çıkıp leziz bir kahvaltı yapmak istiyorsunuz. Bahar Country’nin doğal ortamda, doğal yiyecekler ,zengin kahvaltı mönüsü ve hızlı ekibiyle hazırladığı kahvaltı mönüleri tam bir yiyecek şölenine dönüşüyor. Gruplarınıza özel hazırlanan kahvaltı büfesinde herkesin damak tadına uygun onlarca yiyecek yer alıyor. Ev yapımı taze ekmekleri, poğaça ve simit çeşitlerinin yer aldığı kahvaltı büfesinde, peynir, soğuk et, zeytin,bal ve reçel çeşitleri domates, salatalık ve corn flakes çeşitleri’nin yanısıra, Yumurta İstasyonunda ise isteğinize göre malzemelerle size özel hazırlanacak omlet çeşitleri, paçanga böreği, ızgara sosis gibi sıcakların yer aldığı kayvaltı büfesinde taze mevsim meyveleri de yer alıyor.Bahar kahvaltı büfe mönüleri, kişi başı 20 ve 40 YTL + KDV olarak değişiyor.
ÇOCUKLU AİLELER İÇİN İDEAL
Bahar Country, doğa ile başbaşa zaman geçirmek istediğiniz her zaman çocuklarınız ile gidebileceğiniz en rahat ve güvenli bir ortamı sağlıyor. Siz Bahar Country’nin keyfini çıkarıken, çocuklarınız için organize edilen ayrı bir keyif ve eğlence mekanı çocukları bekliyor. Bulunduğunuz yerden görebileceğiniz her köşede ayrı ayrı konumlandırılmış olan çocuk eğlence alanlarında ;mini hayvanat bahçesi, kaydıraklar, oyun parkurları, salıncaklar, çocukların hiç sıkılmadan zaman geçireceği hatta ayrılmak istemeyeceği mekanda çocuğunuzu doğa ana ya gönül rahatlığı ile bırakabilirsiniz.
PİKNİK
İstanbul’un en büyük kapasiteye sahip piknik mekanı olan Bahar Country’de dört mevsim piknik yapma şansı bulabilirsiniz. Şirket piknik organizasyonları için özel olarak hazırlanmış alternatifli menüleri , aileniz arkadaşlarınız ve dostlarınız ile sadece size özel pinik masalarında hafta içi vaya hafta sonları tam bir ziyafet. Kurumsal piknik organizasyonlarında tercihinize göre outdor aktiviteleri düzenlenirken, yaz aylarında yeşilin tüm renk tonlarına hakim olan Bahar Country’nin piknik bahçeleri, kış aylarında muhteşem kar manzarası eşliğinde de hizmet veriyor. Kendinizi evinizin bahçesi kadar rahat hissedeceğiniz bir ortamda siz sadece yemek istediğiniz her şeyi sipariş veriyorsunuz, kısa sürede istediğiniz her şey masanıza gelirken,isterseniz hamaklarda sallanıyor, dilerseniz çimlerin üzerindeki büyük minderlerin üzerine uzanıp, ormanın sonsuz dernliğinde temiz hava ve kuş sesleri arasında, şehrin yoğun ve stresli ortamından uzak olmanın keyfini yaşıyorsunuz. Grup arkadaşlarınızla yeşillikler içinde futbol maçı yapmak veya voleybol oynamak isterseniz alanlar sizi bekliyor.
DÜĞÜNLER
İstanbul’un en prestijli gerçek kır düğünlerinin mekanı Bahar Country, tanınmış bir çok ismin ve iş adamının düğün organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor. Hayalinizdeki düğünü yapabilmek için büyük paralar ödemeniz gerekmeyen mekanda bütçenize uygun rüya gibi bir düğün ile davetlilerinizi ağırlayabilirsiniz. Bahar Country’de aynı anda biribirinden bağımsız beş ayrı düğün bahçesi bulunuyor. Davetli sayısına göre organize edilen bahçelerde 50 kişiden 5000 kişiye kadar yemekli konuk ağırlanıyor. Hayatınız boyunca gülümseyerek hatırlayacağınız bir düğün ile yaşamlarınızı birleştirdiğiniz bu özel gecede, davetlileriniz de sizin kadar memnun ayrılıyor. Üstün kalitesi ve hızlı servisi ile hizmet veren Bahar Country’de düğünlerinizi kişi başı en az 46 YTL, en fazla 73 YTL karşılığı alternatif mönü seçenekleri ile gerçekleştirebilirsiniz.
NİKAH TÖRENLERİ
Hafta içi evlen, indirimden yararlan!

Kısa ve sade bir törenle evlenmek istiyorsunuz, davetli sayınız 300 kişinin altında, hayatınızın en önemli günlerinden birisi olan evlilik törenini yakın dostlarınız ve sevdiklerinizle birlikte hem şık hemde bütçenize uygun bir mekanda gerçekleştirmek istiyorsunuz. Bahar Country’nin yeşillikler içinde organize edilen düğün bahçelerinden istediğinizi seçebilirsiniz. Hafta içi saat 11:00’dan ,21:00’e kadar iki saat aralıklarla organize edilen nikah kokteyl mönüleri kişi başı 20 ve 45 YTL aralığında çeşitli servis seçenekleri sunuyor. Orman içinde gerçekleştirdiğiniz rüya gibi nikah töreninde dinlemek istediğiniz canlı orkestra ile müzik seçimi sizden, organize etmek Bahar Country’nin hızlı ve tecrübeli ekibinden.Üstelik Gelin yürüme yolu, gazebonun taze çiçeklerle süslenmesi, koktely masa arajmanları, nikah masası süslemesi Bahar Country’nin size düğün armağanı.
ŞİRKET TOPLANTILARIAmacınız, eğitim seminerleri ve şirket toplantıları düzenlerken, sosyal bir grup çalışmasıyla firma çalışanlarının motivasyonunu ve verimini artırmak ise, "Bahar Country’ kişiselleştirebileceğiniz alanları ile doğa içinde, kuş sesleri arasında şehire yakın dinlenerek çalışma ortamına sahip. 15 kişi ile 300 kişilik toplantı organize edebileceğiniz açık ve kapalı alanlarda Bahar Country gereken tüm teknik malzemeyi hizmetinize sunuyor. Barkovizyon,perde, flipchart, Tepegöz, Mikrofon,Ses sistemi ve ADSL Bağlantısı gibi tüm teknik olanaklarıyla toplantılarınızı en iyi şekilde düzenleyerek verimli hale getiriyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT