Bebek Koru Kahvesi

Yeme İçme Kafe Bebek Koru Kahvesi

Mutfak Türü: CAFE

Adres: Cevdet Paşa Cad. No:121 Bebek Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 287 56 07

Faks: 0212 257 28 27

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Bir Bebek klasiği; Bebek Koru Kahvesi
Zevkli ve kendinizi evinizde hissedebileceğiniz dekorasyonu ile ilgi toplayan, muhteşem Boğaz manzarası ile Boğaz`ın keyfini çıkarabileceğiniz bir yer: Bebek Koru Kahvesi..

Bebek`in orta noktasına konumlanmış olan Bebek Koru Kahvesi, müşterilerine alışkanlık yaratmış durumda. Güler yüzle sunulan birbirinden lezzetli yemekler ve keyifli ortam, mekanın her yerinde hissedilen titizlik, güzel servis ve muhteşem sunum ile sıcak karşılanma, mekanın bir `klasik` olmasındaki en büyük etkenlerden.

1997 yılından beri Bebek`in orta noktasına konumlanmış olan, ünlülerin de çokça rağbet gösterdiği Bebek Koru Kahvesi`nin müşterilerinin neredeyse tamamına yakını eski müdavimlerinden oluşuyor. Macit Eflatun ve eşi Oya Eflatun`un işlettiği mekandaki sıcak atmosferden etkilenmemek mümkün değil.

Özellikle pazar sabahları çok rağbet gören mekan, dekorasyonunda bolca kullanılan ahşapla ev gibi, sıcak bir havaya bürünmüş. İçeri girdiğinizde göze çarpan loş ışıklar, duvar aplikleri, tablolar mekanı büyülü kılan nedenlerden bazıları.

Doğru servis ve doğru konsept
Kalite ve keyife dair olan her şeyi burada bulmak mümkün. İlk açıldığı yıldan bu yana hiç değişmeyen çizgisi Bebek Koru kahvesi`nin popülerliğinin günden güne artmasına neden oluyor.

Mekan, Macit Eflatun`un deyimiyle, cumhuriyetten gelen kahve kültürünü anımsatmak ve Arif Paşa Korusu ile Ayşe Sultan Korusu`nun arasında kalan konumu itibariyle Bebek Koru Kahvesi adını taşıyor. 70 kişilik mekanın açıldığı günden bu yana hiç değişmeyen çalışan ve servis ile mutfak ekibi 12 kişiden oluşuyor.

Gününüzü farklı kılmak için
Sabah 9`da açılan Bebek Koru Kahvesi`nde saat 24`e kadar vakit geçirmek mümkün. İtalyan, Fransız ve Türk mutfağından güzel örneklerin yer aldığı zengin mönüsünden seçeceğiniz açık büfe kahvaltı seçeneği ile ya da Türk kahvaltısı seçeneği ile güne başlayabilirsiniz.

Krep içerisinde sebzeli tavuk içeriğinden oluşan Koru Böreği, ızgara et dilimleri, domates, cheddar, yeşillikten oluşan steak sandviç, özel yoğurt sosundan oluşan susamlı tavuk salata öğle yemeği seçeneklerinizden sadece bazıları.

Domates, yeşil biber, mantar, tavuk ve kremadan oluşan mekan spesiyalitesi Koru Piliç, şarap soslu bonfile ve makarna ile de ana yemeğe geçebilirsiniz.

Müşteri isteği ile şekillenen mönü
Burada müşteriden önce `konuk` olduğunuz için şanslı olduğunuzu hissedeceksiniz. Bebek Koru Kahvesi`nde mönü isteğinize göre şekillenebiliyor. Somon ızgara, karides güveç, sebzeli noddle, Çin usulü tavuk, dana schnitsel, Fransız usulü ıspanaklı kuzu, kaşar pane müşteri isteğine göre eklenen çeşitlerden bazıları. Crem brule, cheese cake, cheese brownie, limonlu mereng, brownie, truffle, elmalı tart gibi tatlı çeşitleri yemeğin finali için ideal.


Park Yeri Var

Kredi Kartı: Tüm kredi kartları geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT