Café Baron

Mutfak Türü: Kafe Türü

Adres: Akkavak Sokak No:12 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 225 40 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Burberry mağazasının girişindeki Café Baron, Teşvikiye’de son zamanlarda gözlenen hareketliliğin örneklerinden biri. Nişantaşı’nın canlanmasından ve ard arda açılan mağazalardan, hıncahınç dolan kafelerden ve çeşitli festivallerle partilerden sonra sıra artık komşu mahalleye gelmiş görünüyor. Café Baron Teşvikiye`nin canlanmasına olumlu bir katkıda bulunarak lokal bir mahalle mekanı yaratmayı amaçlıyor.

Adından da anlaşılacağı gibi kentin bu nezih semtlerindeki tartışılmaz kalite ve şıklık seviyesini elden düşürmemeyi hedefleyen Café Baron maksimum 40 kişilik, ufak ama sevimli bir mekan. Yazın açık havada oturup kafenin önüdeki masalarda ayaklarınızı uzatıp gazetenizi okuma lüksünü yaşayabilirsiniz.

Café Baron’un en sadık müşterileri mağazadan alışveriş eden Burberry tutkunları. Bunun yanında sokaktan gelen geçen, burayı fark eden herkes içerde deneme turları yapıyor. Bu ısınma turları ziyaretçileri memnun ediyor. Çünkü rahat ve sakin bir ortam; zengin bir mönü var Cafe Baron`da. Narlı ve bulgurlu maydanoz salatası üzerinde kızarmış Hellim peyniriyle hazırlanan Tabbule, Fırında Ördek ve Taze Somon Balığı Külbastı ve sıcak sandöviçler Café Baron’un seçkin mönüsünde en çok tercih edilen seçenekler arasında. Bunlar dışında zengin seçenekli omlet ve yumurtalar, soğuk sandöviçler, salatalar, noodle, kiş gibi hamurişleri ve tiramisu, sıcak çikolatalı kek ve kabaklı crème brulee gibi çeşitli tatlılar var.

Cafe Baron`da bej, kahverengi ve açık yeşil renklerinin egemen olduğu bir dekorasyon var. Hem sakin ve huzur veren ortamı, hem de lounge, chill out ve caz müzikleriyle gelen müşteriler adeta bir meditasyon seansı yaşıyormuşcasına kafa dinleyerek ve rahatlayarak mekandan ayrılıyorlar.

Her gün 09.00-20.00 arasında açık olan mekanda kredi kartları ve yemek çekleri geçerli. Yakındaki otoparktan faydalanabilirsiniz.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT