Değirmen Cafe Erenköy

Yeme İçme Kafe Değirmen Cafe Erenköy

Mutfak Türü: Kafe Türü

Adres: Ethemefendi Caddesi No:121/2 Erenköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 386 62 06

Faks: 0216 302 46 36

Web: http://www.degirmenerenkoy.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İyi bir işletmeciliğin ve müşteriye sunulacak kaliteli hizmetin nasıl olması gerektiği konusunda inanılmayacak kadar güzel bir örnek sergileyen kaliteli ve şirin bir mekan: Değirmen Cafe Erenköy.

Değirmen Unlu Mamuller A.Ş.`nin 22 yıllık lezzet deneyimini sizlerle buluşturan ilk bayi olarak 2000 yılında hizmete açılan Değirmen Cafe’de baklavalar, kurabiyeler, poğaçalar, çörekler, börekler gibi tüm unlu mamül çeşitleri arasında, pastırmalı-kaşarlı su böreği, saf kepek ekmeği, zeytinli açma, spesiyal cevizli baklava gibi sadece Değirmen`e özgü lezzetler de var. Tüketicilerin müşteriden çok misafir olarak görüldüğü mekanda kahvaltı tabakları, spesiyal nefis çorbalar, spagettiler, krepler, omletler, orijinal İtalyan sosları ve yağlarıyla yapılmış salatalar, sıcak ve soğuk sandviçler, kremalı mantarlı et soteler, sosis tabakları, şnitzeller, öğle saatlerinde nefis ev yapımı ev yemekleri sizlere sunuluyor. Ayrıca spesiyal lokumlar, bademli ve çikolatalı drajeler, özel hediyelik çikolata çeşitleri, çekici pastalar da var.

Özel aromalı çaylar ve çekilmiş kahveler, arabic aromalı, kafeinsiz ve kremalı espressolar, orjinal capuccino, sıcak kakao ve cafe lattelere otantik tarzda bakır cezvelerde hazırlanan birinci kalite Türk kahvesi ve ince belli bardaklarda sunulan 4 çeşit çayın karışımından oluşan klasik tavşankanı demlenmiş Türk çayı bulabileceğiniz içecekler arasında.

Değirmen Cafe’de bebekli konuklara hoş sürprizler var. Anneler cafenin bebek bezi değiştirme bölümünde tamamen hijyenik şartlarda küçük misafirlerin bezlerini değiştirebiliyorlar ve bu amaçla cafede daima hazır bulunan bebek malzemelerinden (bebek bezi, kremi, pudra vs.) dilediklerini ücretsiz olarak kullanabiliyorlar. Bebekler, Değirmen Cafe’de hiç sıkılmıyorlar çünkü minik misafirler için özel, renkli ve çekici Amerikan servisler, çizgi film kahramanlarıyla süslü bardaklar, orijinal peçeteler var.

Değirmen Cafe, doğum günü, nişan, düğün gibi unutulmaz günlerinizde işinin uzmanı güleryüzlü personeliyle sizlere yardımcı oluyor. Ve işte bir sürpriz daha; özel gününüzü yazdırdığınızda bir sonraki yıl o gün Değirmen Cafe’den size çam sakızı çoban armağanı nefis bir pasta kapınızda sizleri karşılıyor olacak, tabii ki ücretsiz olarak...

Ferah, temiz ve modern bir mekan olan Değirmen Cafe’nin yeşilliklerle ve çiçeklerle bezenmiş bahçesi de sabah kahvaltılarınızda ve akşam beş çaylarınızda sizleri bekliyor.

Değirmen Cafe sadece bunlarla yetinmiyor ve akşam pişireceği yemek konusunda kara kara düşünenlere de bir başka hizmet ve kolaylık getiriyor. Nasıl mı? Aşçılarıyla ünlü ilçe Mengen’li ve 15 yıl deneyimli, işinde uzman iki aşçı siparişle sizin için akşam yemeğinizi pişiriyor ve kapınızda size teslim ediyor.. Değirmen Cafe’nin mutfağı açık mutfak! Yiyip içtiğiniz ürünlerin nasıl ve hangi koşullarda yapıldığını merak ediyorsanız ya da içinize sinmeyen, kafanıza takılan bir durum olduğunda rahatlıkla mutfağa gidip inceleyebilirsiniz. Bu da Değirmen Cafe’nin kendisine ve misafirlerine duyduğu güvenin bir göstergesi.

Bunlar ve daha burada sayamadığımız diğer hizmetlerle Değirmen Cafe, cafe anlayışına yeni boyutlar ekliyor; hizmette sınır yoktur sözünün sadece lafta kalmaması gerektiği konusunda takdir edilecek örnekler sunuyor. Az kalsın unutuyorduk, siz hiç taksitle poğaça aldınız mı?!!! İnanmakta zorlanıyor ve şaka olduğunu düşünüyorsunuz değil mi? Burada hizmeti belirleyenler Değirmen Cafe’nin sıcakkanlı ve başarılı işletmecilerinden çok, konuklar ve tüketiciler. İşletmeciler yaşamı kolaylaştıran ve insanları mutlu eden her türlü öneriye açıklar...

“Hayal hırsızları Değirmen Cafe’ye giremez. Hiç kimsenin hayallerinizi çalmasına izin vermeyin ve daima güneş olmaya çalışın, güneş olamasanız da gökyüzündeki en parlak yıldız siz olun.” felsefesiyle hareket eden işletmecileri hizmet anlayışları ve yaratıcı düşüncelerinden dolayı kutluyor, Değirmen Cafe’yi mutlaka görmenizi öneriyoruz.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT