Flavio

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Bar, Kafe Türü, Akdeniz Mutfağı, Restaurant, CAFE, Club-Bar

Adres: Asmalımescit Mahallesi İstiklal Caddesi Gönül Sok No. 1A-3A, Tünel Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 28 43

Web: http://www.flavio.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
FLAVIO, ASMALIMESCİT’TE YENİ BİR İTALYAN
İstanbul’un yiyecek içecek merkezleri arasında en seçkin semti Asmalımescit Gönül Sokak’ta açılan FLAVIO Ristorante Pizzeria Cafe Bar’ın ünü kulaktan kulağa hızla yayılıyor. Flavio adını sahiplerinin Milano’nun ünlü pizza ve gurme restoranları yaratıcısı arkadaşlarından alıyor. İtalya’dan gelen taş fırında pişen ince veya kalın pizzalar, Akdenizli salatalar ve ev yapımı makarnaların yanı sıra İtalyan mutfağının pek bilinmeyen geleneksel tatları da ilk kez İstanbullularla tanıştırılıyor. Burada, sahibinin İtalya’da yaşamış aile büyüklerinin sofrasında başlayan ve Milano’da konusunda ünlü dostları Flavio ile çalışmasına uzanan birikim ve özenine dayanan bir vizyon var. Aslına sadık, yalın, hafif, taze, sıcacık bu İtalyan lezzetler, yine bu özelliklere sahip özgün bir atmosfer ile FLAVIO’da buluşuyor…

Flavio, geçmişe yaslanmış şehirli ve modern duruşu ile her yaş grubuna hitap eden ve tüm duyulara dokunan sunumu ve müziğiyle, sıcacık bir keyif mekanı. Çevredeki kültürel faaliyetler öncesi veya sonrasında dostlarla buluşmak isteyenler ile damak tadı düşkünlerinin alışkanlık yapan yeni rotası…
Mönüde öne çıkan tatlardan “Flavio” adıyla özel kalın hamurlu oval pizzalar, Türkiye’de ilk kez yapılan Milano’nun ünlü “panzerotti”’si, çeşitli ‘’aperitivo”lar ve başlangıçlar, bira veya şarap önerileri ile keyfi doruğa çıkarıyor. Flavio’da mevsime bağlı olarak değişecek ‘’aperitivo’’lar, konuklara ikram olarak geliyor…Her ürün, orijinal İtalyan reçetelere sadık kalarak ve taze malzemelerle hazırlanıyor. İyi bir şarap ve iyi müzik eşliğinde yiyeceklerin hazırlanışını izlemek, dostlarla buluşmak ve şehrin akışına kendini bırakmak…kısaca Flavio’nun müdavimi olmak çok kolay!

Mekanın mimarı “çalışan, eğlenen, vakti kısıtlı, farkındalığı yüksek, zevk sahibi ve geçmişe saygılı” sahipleri ile benzer yaşamlardan gelen müşterilerini tanımlayan ruhu, tasarım diline çevirmiş. Dekorasyon ve tüm mobilyalar şehrine, çevreye ve kendine saygıya odaklı o dille Flavio için tasarlanıp, özel üretilmiş. Cephesi boyunca uzanan sokakla bütünleşen, dışarı-içeri farkının azaltıldığı, sıcak, dinamik ve eğlenceli bir İtalyan atmosferi hakim buraya…Flavio’nun tüm iletişim çalışmaları da şehirli, dinamik ve eğlenceli olmasına rağmen ağırbaşlı olmayı başaran aynı görsel tasarım dilini kullanıyor.

Yaz ortasında açılışını yapan, ürün kalitesi ve uygun fiyat stratejisi ile İstanbul’da yaşayan yabancılar, her yaştan gençler ve yalnız yemek istemeyenlerin yanısıra, ilginç olan İtalyanlar’ın beğenisini toplayan Flavio, güleryüzlü dinamik ekibiyle de Asmalımescit’te farklı bir soluk… Pazar günleri dışında, her gün öğle saatlerinde kapıları açılan Flavio’da “haftanın yabancı şarabı ve köpüren şarabı” gibi farklı seçenekleri deneme fırsatları sunuluyor. Özel kutlama ve parti organizasyonları kabul ediliyor. Flavio`ya 0(212) 243 28 43 veya www.flavio.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT