Hardal

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Asmalımescit Mah. Minare Sok. No:12 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 83 60 - 61

Web: http://www.hardal.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi sevenlerin tek buluşma noktası Asmalımescit yepyeni bir mekan ile buluştu “Hardal”...

Keyifli sıcak bir ortam ve farklı bir ambians arayıp da bulamayanların tek adresi olma felsefesiyle yola çıkan “Hardal” haftanın yedi günü maksimum konfor ile açıldı. Geniş ve itina ile hazırlanan “Hardal”’ın menüsünde 17 çeşit Hamburger, özel hazırlanan soslar, zengin bira menüsü, bol çeşit salatalar, patates, wrap çeşitleri, makarnalar, ana yemekler ve kabarık atıştırma alternatifleri yer alıyor. Ayrıca sadece Hardal’da tadabileceğiz muhteşem karışımlardan oluşan kokteyllerde keyfinize keyif katacak. Keyifli bir ortam arayanların tek buluşma noktası olacak olan “Hardal”da haftanın dört günü DJ performans ile doyumsuz müzik ziyafeti yaşayıp, heyecan dolu maç günlerinde de sevdiklerinizle canlı futbol karşılaşmalarını Hardal’ın konforlu sedirlerinde izleme keyfini yaşabilirsiniz.

Yeme içme sektöründe duayen olmuş ve başarılı işlere imza atmış isimlerin bir araya gelmesiyle hizmete giren “Hardal” Asmalımescit’in en çok tercih edilen mekanı olmakta iddialı…

Samimi ve eğlenceli bir ruh haliyle doğan Hardal, Asmalımescit’in profesyonellerinden, Pera Palas’ın bohem turistlerine ve piyasa yapmayı seven sosyetiklere kadar her kesimden insana göz kırpıyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT