LeMan Kültür

Yeme İçme Kafe LeMan Kültür

Mutfak Türü: Kafe-Bar

Adres: Kadıköy Bağdat Caddesi Caddebostan Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 24, 2014

1994 yılında Beyoğlu LeMan Dergisi’nin alt katında ilk şubesini açan LeMan Kültür, yıllar sonra doğduğu yuvaya; İstanbul’a geri dönüyor,
Türkiye’nin birçok ilinde toplam 16 şubeye ulaşan LeMan Kültür, çok yakında Kadıköy Bağdat Caddesi Caddebostan’da açılacak yeni mekanıyla İstanbullularla yeniden kucaklaşacak.

Bir dönem Beyoğlu’nda mizah ve eğlencenin merkezi haline gelen LeMan Kültür artık 20. Yılında İstanbul’a; evine dönüyor. Ankara’dan Edirne’ye, Eskişehir’den Antalya’ya, İzmir’den Adana’ya kadar bir çok şehirdeki 16 şubesinde günde 25 binden fazla kişinin uğrak yeri olan LeMan Kültür, İstanbul’da ilk olarak Kadıköy Bağdat Caddesi Caddebostan’da açılıyor.

Farklı bakış açısı ve konseptiyle yeme-içme dünyasına bambaşka bir soluk getiren LeMan Kültür, yaklaşık 20 yıldır Türkiye’nin sosyal Kültürünü aynı çatı altında buluşturuyor. Yıllar sonra İstanbul’da Kadıköy Caddebostan’da açılacak olan leMan Kültür, onlarca çeşit yemek ve içecekle 7’den 70’e herkesin damak tadına uygun hizmet verecek.

Caddebostan LeMan Kültür, kendisine özgü birbirinden lezzetli yemeklerinin yanısıra, farklı müzikleri, sohbet ortamı, herkesi kucaklayan sanat etkinlikleri ve sürprizleriyle İstanbulluların yeni buluşma adresi olacak. LeMan Dergisi ruhunu yansıtan kültür ve yaşam biçimini yiyecek ve sohbet ortamında harmanlayan LeMan Kültür, Türkiye’nin en büyük Cafe Bar Restaurant zinciri olarak her geçen gün sektörün parlayan yıldızı olmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT