Nar Cafe

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak, Restaurant, CAFE

Adres: Yahya Kemal Caddesi No:32-34 Rumeli Hisarı Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 265 65 86

Web: http://www.cafenar.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Farklı tatların buluşma noktası: Nar Cafe

2006 yılından bu yana Rumelihisarı’nda boğaz severlere hizmet sunmaya devam eden Cafe Nar gerçekleştirdiği yeniliklerle adından her daim söz ettiren sıcacık bir mekan.

Başka yerde bulması zor olan Cafe Nar’a özgü taze meyve ve meyve sularıyla ünlü menü; tüm şehirde üne sahip kahvaltısının dışında, ana yemek, salata ve tatlı çeşitleriyle daha da zenginleşmiş olarak sunuluyor. Özel kahvaltı tabakları menüsündeki Yiğit, Aslı ve Beril gibi çok beğenilen klasiklere ek olarak Londra, İzmir, Amsterdam ve Paris tabakları ziyaretçilere takdim ediliyor.

Cafe Nar’ın imzası haline gelen başka hiçbir yerde rastlanmayan pepino, dağ böğürtleni gibi sıra dışı ve taze meyveler ise birbirinden orijinal tabakları süslemeye devam ediyor.

Menüsünü daha da genişleten Cafe Nar yeni eklediği ‘Keyif Menüsü’ ile de çok çeşitli ve renkli alkollü içecek yelpazesini konuklarının beğenisine sunuyor. Klasik, Cosmopolitan, Mojito gibi lezzetlerin yanı sıra Nar’a özel Nar’tini gibi orijinal kokteyllere, menüye yeni eklenen peynir ya da şarküteri tabakları ve birbirinden güzel başlangıçlar eşlik ediyor.

Kendine özel lezzetlerle tatlandırılmış menüsündeki farklıların yanı sıra Cafe Nar’ın ahşap tarihi binasının iç dekorasyonu misafirlerini ev sıcaklığını aratmayacak bir konseptle ağırlıyor. Hisar semtinin Boğaz’a bakan köşelerinden birinde, tarihi bir eser olan eski Edward’s binasında konumlanan Nar, eski Osmanlı konaklarını hatırlatan iç dekoru, tarihi asansörü, eşsiz boğaz manzarasına sahip Kaptan Köşkü ve muhtelif ressamlar tarafından yapılmış ahşap duvarlarındaki resimler ile de farklı bir atmosfere sahip.

Aynı zamanda katların özel günler için ayrılmasına olanak sağlayarak, toplantı ve doğum günü gibi özel günler için güzel bir alternatif yaratılıyor. Cafe Nar, duvarlarda dönemsel olarak değişen sanatçıların resimleri ile her yıl 5 sergiye ev sahipli yapıyor. Resimlere sahip olmak isteyenlerin resim menüsünden istedikleri resmi seçerek hesaba dâhil etmeleri yeterli oluyor. Alınan resimlerden elde edilen gelirin bir kısmı ise sivil toplum kuruluşlarına veriliyor.

Seçkin tarihi bir mekânda güler yüzlü personel ve üstün hizmet kalitesi sunan Cafe Nar, düzenleyeceği etkinlikler ile kış gecelerine damgasını vurmaya hazırlanıyor. Haftada 3 gün DJ ve diğer canlı müzik performanslarıyla, bu gecelere özel hazırlanan Tapas menüleri eşliğinde keyifli vakit geçirebileceksiniz.

Cafe Nar, şehrin ve işin günlük karmaşasından uzaklaşıp içkinizi muazzam boğaz manzarasıyla birlikte arkadaşlarınızla yudumlarken de sizlere sıcak ve samimi ortamın keyfini çıkarmak için kaçırılmaz bir fırsat yaratıyor. Gün sonunda iş arkadaşlarınızla düzenleyebileceğiniz ‘Happy Hour’ partiler veya özel organizasyonlarınız için bahçe ve teras katını dilediğiniz gün ve saatlerde kullanmaya olanak sağlıyor.

Ayrıca Cafe Nar bu sene başladığı, 6–25 kişilik gruplara verilen catering hizmeti ile bu alanda bir fark yaratıyor. Kendilerine özgü uygulama ile yemekler önceden hazırlanıp davet mekânına götürülmek yerine, şefler bizzat davetin verileceği mutfağa giderek yemekleri orada hazırlıyorlar. Böylece yemekler sıcak lezzetiyle ikrama sunuluyor. Misafirler ister boğazın mükemmel manzarasını karşılarına alarak, ister kendi seçtikleri mekânda bu anne eli değmiş birbirinden özel lezzetleri deneyerek bu eşsiz ambiansın tadını çıkartıyorlar.

Büyüleyici boğaz manzarası ve unutulmaz lezzetleri ile Cafe Nar misafirlerine yenilikleriyle keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT