Rainforest Cafe

Yeme İçme Kafe Rainforest Cafe

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: İstinye Park Alışveriş Merkezi, İstinye Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Rainforest Cafe, sizi maceraya davet ediyor…
Bir yağmur ormanın ortasındasınız… Şimşekler çakıyor, etrafınızda meraklı goriller,heybetli filler sizi izliyor. Dünyanın çeşitli yerlerinden gelen göz kamaştıran renkleriyle, dev akvaryumlar içinde yüzen balıkları seyrediyor ve sevdiklerinizle birlikte muhteşem lezzetler tadarak eğlenceli zaman geçiriyorsunuz…
Burası Rainforest Café… Konseptinin en önemli özelliği her yaş, her zevk ve her gelir grubundan misafiri bir araya getiren farklı bir dünya olması… Burada herşey unutulur, gülümsemek, eğlenmek ve iyi vakit geçirmek ön plana çıkar.

Rainforest Cafe’ye ilk girdiğinizde sizi bir “Amazon Pazar’ı” karşılıyor. Burada kendiniz ve sevdikleriniz için Rainforest Cafe’nin “Vahşi Arkadaşlar” karakterleriyle özel olarak tasarlanmış çeşitli sıradışı oyuncaklar, giyim ve hediye eşyası bulacaksınız.
Rainforest Cafe mutfağı,en kaliteli ve taze malzemelerin çeşitli pişirme teknikleri ile yorumlanarak dünya mutfaklarının lezzetlerini misafirlerine sunmayı hedeflemektedir. Mönüsünde, açıldığı günden beri yer alan Rainforest Cafe klasiklerinin yanısıra,güncel malzemeler ve yeni tekniklerle hazırlanan yemeklere de yer vererek kendini sürekli yenilemeyi başarmıştır.

1.200 metrekare alan üzerinde, Türkiye’nin en gözde alışveriş merkezi olan İstinye Park’ta haftanın yedi günü 10:00- 22:00 saatleri arasında hizmet veren Rainforest Cafe tüm özel günler ve kutlamalarınız için sizleri bekliyor. İş toplantılarınızı, grup yemeklerinizi, özel kutlamalarınızı, partilerinizi, doğum günlerinizi ve daha fazlasını Rainforest Cafe’nin egzotik ambiyansında yaşayabilirsiniz…

Modern yaşamın karmaşasından ve yoğunluğundan kurtulmak ve farklı maceralara yelken açmak için ideal bir alternatif olan Rainforest Cafe, çocukların olduğu kadar tüm aile bireylerinin ve gençlerin özgürce vakit geçirebileceği egzotik bir mekan…
Unutulmayacak olan bu özel günlerinizde profesyonel teknik ekibi, mönü içeriklerinden özel hediyelere, dilediğiniz en ince detayları sizlere sunmak için bekliyorlar!

Rainforest Cafe Hakkında:
Dünyada ilk kez 1994 yılında Amerika’nın Minnesota eyaletindeki dünyanın en büyük alışveriş ve eğlence merkezi olan “Mall Of America” bünyesinde hizmete giren Rainforest Cafe gördüğü büyük ilgi ve beğeni sonucunda ABD’nin çeşitli eyaletlerinde yayılmaya başladı. Açıldıktan bir yıl gibi kısa bir süre sonra halka açılarak büyümeye devam eden şirket bugün 26’sı Amerika’da olmak üzere; Toronto, Londra, Paris ve Tokyo gibi dünyanın önemli kentlerinde toplam 36 Rainforest Cafe şubesi bulunuyor. Bir yılda 25 milyon ziyaretçiyi ağırlayan ve 2006 yılını 350 milyon dolar ciro ile kapatan Rainforest Cafe; ikisi Amerikalı biri Türk üç ortağın geliştirdiği konseptin ürünü.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT