Yağmur Cafe

Yeme İçme Kafe Yağmur Cafe

Mutfak Türü: Fast Food, Kafe Türü, CAFE

Adres: Sinanpaşa Mah. Çelebioğlu Sok. No: 21-23 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 227 77 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Beşiktaş`ta çarşıya yakın bir sokakta yer alan Yağmur Cafe, 2009`da açılmış. Cafenin sempatik ve güleryüzlü işletmecisi Gül Hanım kızının adını cafeye koymayı uygun bulmuş. Ufak bir bahçesi bulunan mekan giriş ve alt olmak üzere iki katlı. Açık mavi tonların hakim olduğu, ahşap objelerle süslü giriş katı, kırmızı ağırlıklı ve duvarlarında film şeridi şeklinde sinema yıldızlarının resimleriyle süslü alt katı var.

Her gün 09.00-24.00 arasında hizmet veren Yağmur Cafe toplam 100 kişi kapasiteli şirin ve sıcak bir cafe. Sosis, hamburger, tost, sandviç, patates kızartma gibi fast-food çeşitleri, sıcak ve soğuk içecekler, bitki çayları vb. bulunuyor. Her sabah lezzetli bir kahvaltı keyfi de sunuyor.

"Kaderinizi Yağmur Cafe`de öğrenin." sloganıyla hareket eden mekan özellikle kahve falı ve tarotta iddialı. Bu tip alanlara ilginiz varsa nefis bir Türk kahvesi içip fal baktırabilir ya da tarot kağıtları açtırabilirsiniz. Güzel havalarda cafenin önündeki küçük bahçede nargile keyfi yapabilirsiniz. Tabu, scrabble, okey, tavla, satranç ve kağıt oyunlarını ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Yağmur Cafe, doğum günü, mezuniyet kutlaması gibi özel toplantılar için önceden rezervasyon yapılmak koşuluyla ihtiyaçlara cevap verebiliyor.

Cuma ve Cumartesi günleri pop müzik ağırlıklı canlı gitar etkinlikleri de yapılan mekanda maç yayınları, kablosuz internet ve sigara içilebilen kısım da bulunmakta. Ağırlıklı olarak gençlerin rağbet gösterdiği Yağmur Cafe, sıcak ve pozitif enerji veren ortamıyla, uygun fiyatlarıyla bir tatlı huzur almak için görülmeye değer.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT