Alafranga Restaurant

Yeme İçme Restoran Alafranga Restaurant

Mutfak Türü: Osmanlı Mutfağı, Türk Mutfağı, Uluslararası Mutfak

Adres: Armada Otel, Ahırkapı Sok. No:24 Sultanahmet Fatih İstanbul

Telefon: 0212 458 22 70

Faks: 0212 518 50 60

Web: http://www.armadahotel.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Kozmopolit Osmanlı mutfağı ile batı mutfaklarının buluştuğu "Alafranga" kültüre Armada Otel`den bir gönderme: ALAFRANGA Lokanta!
Sultanahmet, Keresteci Hakkı Sokakta, eski bir ahşap binanın onarımı ve dekore edilmesi ile hizmete giren "Alafranga", 40 kişi kapasitelidir. Alafranga`nın birinci katında bir bar ve sohbet köşesi, ikinci katında çok zarif bir yemek salonu vardır.
Gümüş servis takımları, incelikli porselen ve kristalleri ile "fine dining" servis alınan Alafranga Lokanta`da Topkapı Sarayı reçetesiyle ‘Tarçınlı ve Kayısılı Köy Pilici’nden, ıspanak yatağı üzerinde Madagaskar biberi ve taze nane ile sunulan ‘kuzu sırtı’na kadar birçok ana yemek seçeneği var. Başlangıçlarda deniz mahsulleri, balık ya da tavukla oluşturulan yiyeceklerin yanı sıra şefin sizin için özel olarak seçtiği ‘aşçı tabağı’nı da tadabilirsiniz. Tatlılardaki dondurma ve ‘sorbet’ler de Alafranga Mutfak üretimi. Her tür içkinin sunulduğu Alafranga Lokanta`da Fransız şarap ve şampanyaları ile Türkiye`nin değişik yörelerinden gelen kaliteli şaraplar da var.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT