Alarga

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri

Adres: Kuruçeşme Caddesi No: 19 Kuruçeşme Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 358 31 57

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Bodrum’a gidenler bilir, Türkbükü Bodrum’un en görmeye değer köşelerinden biridir. Alarga, Türkbükü’nün en eski restoranlarından ve adeta oranın sembolü haline gelmiş bir mekan. Yalçın - Süheyla Ergüney çiftinin 14 yıl önce açtığı restoran, deniz ürünleri, orijinal mezeleri ve nezih ortamıyla kısa sürede adını duyurdu. Ve politikacıların, işadamlarının, sanatçıların Bodrum’daki uğrak mekanlarından biri oldu.

Rahmi Koç, Ali Poyrazoğlu, Şükran Güngör, Yıldız Kenter, Metin Serezli, Can Gürzap, Ajda Pekkan, Emel Sayın; Türkbükü-Alarga’da yemek yiyen, yediklerine hayran kalan, bu hayranlıklarını seyir defterinde ifade eden ünlü isimlerden sadece birkaçı. Seyir defterine yazılanların hayranlık dışında bir ortak noktası daha var: Birçok kişi bu lezzetlerin neden İstanbul’da da olmadığını soruyor. Alarga’nın doyumsuz lezzetini ve ortamını yaşamak amacıyla Türkbükü’ne gitmek için yaz aylarını bekleyip zaman kaybetmek istemiyorlar.

İşte Alarga dostlarına ve özellikle deniz ürünleri tutkunlarına müjdeli haber ! Alarga İstanbul’da, Kuruçeşme’de, beyaz ve ahşap ağırlıklı sade dekorasyonu ile Bodrum müdavimlerini ve henüz Alarga lezzetini keşfetme fırsatı bulamayan İstanbul’luları ağırlıyor. Göze hoş gelen ve huzur veren döşemeye sahip mekanın terası yazın hizmet veriyor.

Yaklaşık elli kişiyi ağırlayabilecek büyüklükteki Alarga 12.00’de açılıyor, öğle yemeğinden itibaren sabahın 02.00’sine kadar yemek servisi veriyor. Zeytinyağlı baharatlı kızarmış ekmek, elmalı Alarga salata, safranlı ahtapotlu pilav, çerkez balığı, gemici kokteyli ile başlayan, yedi çeşit deniz ürünü mezesi ile devam eden, ara sıcak olarak balık mantısı ve bütün kalamar tavanın, son sıcak olarak da bohça balık veya balık kebabının verildiği fiks mönü tatlı veya kahveyle son buluyor. Alkollü ve alkolsüz içeceklerin zengin çeşitlerini de Alarga’da bulmanız mümkün. Alarga adına yakışan servis ve hizmet müşterilerin mekandan memnun olarak ayrılmasını sağlıyor.

Otopark sorunu bulunmayan Alarga’da kredi kartları geçerli ama yemek fişleri kullanılmıyor. Alarga’ya giderken rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Adres: Kuruçeşme Caddesi No: 19 Kuruçeşme
Tel: 0212 358 31 57

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT