Alegria

Mutfak Türü: Fusion

Adres: İstiklal Caddesi Akarsu Sokak Mısır Apt. No: 1-2-4-5 Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 13 06 - 249 53 63

Web: http://www.alegria-club.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İstanbul’un kalbi olan Beyoğlu’nda kısa sayılabilecek geçmişine rağmen daha şimdiden “En İyiler” arasına girmeyi başaran gerçekten özel ve seçkin bir mekan: Alegria. Dans, egzotik yemekler, şarap, puro ve nostalji...İşte İspanyolca’da “Neşelen” anlamına gelen Alegria’yı tanımlamaya yarayan anahtar sözcükler. İç mimari tasarım, menü ve müzik konseptin bir arada, cok ince ve titiz bir çalışmanın ürünü olarak yansıdığı Alegria’da, farklı müzik türleri harmanlanarak kendi kulvarında İstanbul’da alternatifsiz bir mekan yaratılmış. Yemek yerken caz ve latin müziğinin dingin sularında gezinip nostaljik rüzgarlara kapılacağınız, geceleri salsa ve mambo yaparken kendinizi dansın sınırsız coşkusuna teslim edeceğiniz bir atmosfer Alegria... Yerli yabancı latin ve caz gruplarının canlı performansları Alegria’nın müzik konseptini oluşturan diğer öğeler. Hiç yaşanmamış olanın verdiği hazzı ve heyacanı hissetmek, farklı ve benzersiz olanın tadını çıkarmak için Alegria ideal bir mekan.

Güney Amerika ve Karayip’lerin sıcak insanlarının favori içeceği rom ve bu içkiden yapılan abartılı ve neşeli kokteylleri, vazgeçilmez kahveler ve geceyi taçlandıran purolar... Meksika, Brezilya, Arjantin ve diğer bölge ülkeleri hatta “Cajun” mutfağından esintiler Beyoğlu’nda, Alegria’da bir araya geliyor. Ana barda, sürahilerle servis edilen Margarita`lar başta olmak üzere diğer latin kokteylleri caprika, Mojito, Cuba Libre gibi klasikleri tadabilir, masaya geçmeye gerek kalmadan Meksika ve Güney Amerika`nın diğer mutfaklarından lezzetleri "finger food" olarak tadabiliyorsunuz.

Sahne ve dans pistini çepeçevre çevreleyen yemek salonunda atmosfer şık ve ferah.. "Smart casual" olarak adlandırılan kaliteli bir rahatlık sözkonusu. Mönü bir Güney Amerika ve Uzakdoğu füzyonu. Deniz ürünlerinin ağırlıklı olarak sunulduğu mönünün lezzetli olduğu kadar şık ve eğlenceli bir şekilde sunulduğu dikkat çekiyor. Tabii ki special tatlılar da yemekten sonra sırada bekliyor. Fiyatlar canlı müzik yapılan böyle kaliteli ve sıradışı bir mekan için son derece makul. Sadece barda oturarak hafif şeyler yiyebilmeniz de mümkün.

Alegria’da yemek sonrası saatlerde canlı müziği dinleyebileceğiniz, hünri dorumdan Küba`nın nefis purolarını seçebileceğiniz ikinci bir bar var. Düşünceniz yemek değil, gecenin ilerleyen saatlerinde kahve, rom, puro içmek, dans edip kıvrak Latin ritmleriyle coşmaksa Alegria’nın kapıları sizlere ardına kadar açık. Havalandırmasından ses düzenine, dekorasyonundan servisine gerçekten kusursuz ve görülmeye değer bir mekan olan Alegria’da ayrıca giriş ücreti alınmıyor. Kredi kartları geçerli, otopark servisi bulunuyor.

Adres: İstiklal Caddesi Akarsu Sokak Mısır Apt. No: 1-2-4-5 Galatasaray / Beyoğlu
Tel: 0212 245 13 06 - 249 53 63

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT