Angel Blue

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri

Adres: Rumeli Hisarı Baltalimanı Cad. No:82 Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 229 25 25

Faks: 0212 229 66 00

Web: http://www.angelblue.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
SWAROVSKİ TAŞLARLA DEKORE EDİLEN ROMANTİK BALIKÇI…

Eşsiz lezzetleri, mükemmel sunum anlayışı ile yıllardır İstanbullu gurmelerin ve balık tutkunlarının uğrak yeri olan Salacak Angel Balık Restaurantı, Baltalimanı`nda açtığı yeni şubesi Angel Blue ile deniz tutkunlarını lezzetin doruklarına taşıyor.

Göz kamaştırıcı Swarovski taşlarla dekore edilen Angel Blue, şıklığı ve romantizmiyle gecenin atmosferine renk katıyor. 10 kişilik lobi köşesi ve çıtır çıtır yanan ateş eşliğinde 8 kişilik şömine köşesinde, muhteşem boğaz manzarasının eşsiz görüntüsüyle koyu sohbetler yaparken, yemek sonrası aperatif, kahve ve konyak keyfini şömine başında yaşayabilirsiniz.

Muhteşem Boğaz manzarasının taçlandırdığı restoran, 45 adet meze ve ara sıcak alternatifiyle denizin sonsuz hazinelerini lezzet dolu tatlarla birleştirerek balık keyfini ikiye katlıyor.

Balık ve meze kültürüne yepyeni bir soluk getiren Baltalimanı Angel Blue Balık Restaurantı şıklığın, yaratıcılığın ve lezzetin harmanlandığı çok özel bir mekan.

45 ÇEŞİT ARA SICAKLA MUHTEŞEM BİR LEZZET ŞÖLENİ…
Yeni lezzetler, farklı tatlar arayanlar için Angel Blue menüsünün zengin seçenekleri içinden; Balık Köftesi, Balık Böreği, Safranlı Balık Dolma, Buğulama Soslu Balık, Pazıda Balık Sarma, Püreli Çöp Şiş, Balık Mücver, Paella, Balık Lahmacun, İçli Dolma, Pavurya Dolma, Balık Beyti, Balık İstim Kebap, Balık Mantı ile tazeliği, lezzeti ve “hafifliği” bir arada bulabileceksiniz. Angel Blue’da susamlı balık simiti denemenin ayrıcalığını da mutlaka yaşamalısınız. 45 çeşit ara sıcak mezenin yer aldığı Angel Blue Balık Restaurantı`nda, dünyanın hiçbir yerinde rastlayamayacağınız tatlarla tanışacaksınız…

Fener balığı, karides, kalamar, ahtapot, kırmızıbiber, sarımsak ve soya sosu ile hazırlanan Deniz Mahsulleri Trio, levrek balığı, soğan, baharat çeşitleri ve kuş üzümü ile harmanlanarak yapılan Balık İçli Köfte, somon balığı, kekik, yeşil biber, sarımsak krema teriyaki sos ile Teriyaki Soslu Somon, ızgaralanmış fileto levrek, mantar, kibrit patates, kırmızı buğulama sos ile hazırlanan Balık Çökertme, 45 çeşit ara sıcağın bulunduğu mönüde mutlaka denenmesi gereken muhteşem tatlardan bazıları.

Baltalimanı`nda, denizin üzerinde 2500 metre karelik alan üzerine kurulmuş olan Angel Blue`da konukların memnuniyeti için her şey düşünülmüş… Mekân; 100 ve 130 kişilik iki ayrı kapalı salon, 250 kişilik denize sıfır açık mekân, 30 kişilik VIP köşesi, 80 kişilik teras ve çok geniş bir otopark imkânına sahip…

Angel Blue`nun kendine güveninin ve farklılığının bir özelliği de, hijyenik mutfağının salondaki konukları tarafından izlenebilmesi. Konuklar özel tasarlanmış balık teşhir bölümünde canlı ya da buza yatırılmış balıklardan dilediklerini seçebiliyorlar.

HAFTASONU AÇIKBÜFE KAHVALTI…
Hafta içi gündüzleri 12.00`den itibaren servis veren Angel Blue`da hafta sonları 10.00 -14.00 saatleri arasında açık büfe kahvaltı servisi de yapılıyor.
Özel grup toplantıları için barkovizyon olanağı da sunan Angel Blue`da çocukların keyifle eğlenebileceği bir çocuk bahçesi ile bilgisayar, DVD player servisi, playstation donanımlı çocuk oyun odası mekânın sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerden.

Şıklığın, yaratıcılığın ve lezzetin harmanlandığı Angel Blue Balık Restaurantları, denizin sonsuz lezzetlerini sizlerle paylaşmaya devam ediyor…
www.angelblue.com.tr
Angel Blue:Rumeli Hisarı Baltalimanı Cad. No:82 Sarıyer İstanbul
T: 0212 229 25 25 F: 0212 229 66 00
Angel Mercan: Manastır Mevkii Cafer Sk No:18 Tuzla/ İstanbul
T: 0216 395 58 95 F: 0216 395 75 07
Angel Salacak: Öğdül Sk. Şemsipaşa Sahil Yolu No:46 Üsküdar/İstanbul
T: 0216 553 04 26 F: 0216 310 51 57

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT