Cafe Creme

Mutfak Türü: Fransız Mutfağı

Adres: Camii Meydanı Mecidiye Köprüsü Sokak No:12 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 227 72 94 - 236 26 30

Faks: 0212 259 12 53

Web: http://www.cafecremeistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Tarihi ve kültürel yapısıyla her zaman gerek İstanbul`luların, gerekse yabancıların ilgi odağı olma özelliğini koruyan Ortaköy`ün meydanında, üç ayrı dini temsil eden üç anıtsal yapının (Ortaköy Camii, Etzha - Hayim Sinagogu, Ayios Fokas Rum Ortodoks Kilisesi) ortasında 1993’ten beri hizmet veren ayrıcalıklı bir kurum Cafe Creme. Ortaköy`de deniz kenarındaki meydanın girişinde, sıcak havalarda üç katlı mekanın dışına konulan masalarda oturarak gerek Ortaköy`ün, gerekse bu meydanda Pazar günleri kurulan el sanatları pazarının tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Ahşap ağırlıklı dekorasyonuyla, ferforje masa ve sandalyeleriyle, duvarları süsleyen ve 1930`ların Fransası`nı yaşatan Art Nouveau afiş ve posterleriyle Cafe Creme’de keyifli, huzurlu ve sıcak bir atmosferde çok eski Fransızca ağırlıklı nostaljik parçalar dinleme imkanı bulabiliyorsunuz. Zaman zaman gitarla günün popüler müziklerini çalan müzisyenler de Cafe Creme’de çalışıyorlar. 80 kişilik oturma kapasitesiyle iş toplantılarınızda, özel günlerinizde dostlarınızı ağırlayabileceğiniz ideal bir mekan. Her yaştan, her kesimden müşterisi olan Cafe Creme genellikle sınıf ve mezunlar toplantılarının en başta gelen adresleri arasında. Öğle vakti iş muhitine yoğun bir servis sunan müessesede akşamları son derece romantik bir ortam sizleri bekliyor.

Cafe Creme`de Pazar sabahları saat 09.00-15.00 arası Fransız ve Türk mutfağı karışımıyla çok zengin bir açık büfe kahvaltı sunuluyor. Deyim yerindeyse yok yok olan kahvaltıda börek ve krep çeşitleri, jambon, mantarlı mini krepler, omlet çeşitleri, sucuk, pastırmalı yumurta, sosis çeşitleri, peynirli mini croissant`lar, kızarmış hellim peynir, peynir çeşitleri (eski ve yeni kaşar, rokfor ve camambert, beyaz peynir, dil peyniri, gouda), salam, dana ve tavuk jambon, dil, rozbif, hindi füme, tavuk füme, somon füme), bal ve ev yapımı reçeller, salatalar, müssli, crüesli, cornflakes ve taze meyveler sizi bekliyor.

Cafe Creme’in seçkin menüsünde; cevizli yengeç etli roka salatası, deniz ürünleri salatası, kekikli jambon, mantar, peynirli krep, somonlu krep, somonlu ve fesleğenli fettuccine, etli ve mantarlı rigate, rokfor soslu beefsteak, soya soslu ve soya filizli tavuk sebze sote, haşlanmış sebzeli Akdeniz yeşillikleri, ızgara sebze tabağı, peynirli mantar ograten gibi zengin salata ve yemek çeşitleri bulunuyor. Cheesecake çeşitleri, bal-muz-cevizli krep, çikolatalı rofli, mousse supreme gibi tatlılar da Cafe Creme’in hünerli aşçılarının elleriyle inanılmaz güzellikte müşterilere sunuluyor. Kredi kartları ve yemek çeklerinin geçtiği mekana rezervasyonla gitmekte fayda var. Yakındaki otoparktan faydalanabilirsiniz.

Ayrıca Cafe Creme’in bir kuruluşu olarak 1985’ten beri hizmet veren Creme Catering, yemek davetinden açık büfe veya oturma düzeninde yemeğe, kokteyllere kadar değişik ortamlarda hizmetler sunuyor. Gerek kendi işletmesi olan Cafe Creme`de, gerekse anlaşmalı olduğu teknelerde yıl boyunca farklı organizasyonlara imza atıyor. Ayrıcalıklı toplantılar ve davetler düzenlemek istiyorsanız Creme Catering`e uğrayın.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT