Cafe El Turco

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Mecidiye Köprü Sokak No: 12 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 327 28 24

Web: http://www.cafeelturco.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Cafe El Turco, tarihi ve kültürel yapısı ile son zamanlarda gerek İstanbullular’ın gerekse yabancıların ilgi odağı haline gelen Ortaköy`ün meydanında çok özel bir konumda bulunuyor. Üç aynı dini temsil eden üç anıtsal yapının (Ortaköy Camii, Etzha Hayim Sinagogu, Ayios Ortodoks Kilisesi) ortasında bulunan Cafe El Turco 1999 yılında hizmete başladı.

Deniz kenarındaki meydanın tam girişinde bulunan cafe özellikle yazın dışarıya konulan masalarıyla Ortaköy`ün ve Boğaz’ın tadını çıkarabileceğiniz ideal bir mekan. Ama kışın da ahşap ağırlıklı dekorasyonu, duvarları süsleyen güzel tablolarıyla huzur veren, sıcak ve samimi bir ortamda yemek yeme keyfine varabilirsiniz. Osmanlı ve Fransız mimarisinin iç içe birarada sergilendiği üç katlı mekan son derece zevkli dekore edilmiş. Rahatlık ve ferahlık sözcükleri Cafe El Turco için en başta kullanılabilir. 100 kişilik oturma kapasitesine sahip olan Cafe El Turco’nun her yaştan ve her kesimden müşteri potansiyeli var. Öğlenleri özellikle iş muhitine yoğun bir servis sunan cafede akşamları ise dinlendirici müzikler eşliğinde son derece romantik bir ortam bulabilirsiniz.

Her gün 08.00-24.00 saatleri arasında deneyimli, güleryüzlü servis personeli ve mutfak elemanlarıyla takdir edilecek kadar özenli hizmet veren Cafe El Turco’da Meksika, İtalyan, İspanyol ve Türk mutfağına ait değişik lezzetlere ulaşabilirsiniz. Pizzalar, zeytinyağlılar, hamur işleri, dünya mutfakları, tavuklu ve balıklı yemekler, sıcak ve soğuk sandviçler, kahvaltılıklar, tatlılar, soğuk ve sıcak içecekler, krepler son derece nefis ve fiyatları da oldukça uygun. Yemeklerin hepsi birbirinden güzel olduğu için birkaçını öne çıkarmak yanlış olur, bütün çeşitleri ağız tadıyla yiyebilirsiniz. Hafta sonları açık büfe kahvaltı servisi sunulan Cafe El Turco’da ev yapımı reçeller, füme çeşitleri, sigara böreği, paçanga böreği, peynir çeşitleri ve zeytin çeşitlerini bulabilirsiniz.

Ayrıca iki yıldır catering hizmeti de sunan Cafe El Turco, evinizde, bahçenizde, ofisinizde ya da belirleyeceğiniz açık veya kapalı her alanda sizi dostlarınızla buluşturmaktadır.

Cafe El Turco’da bütün kredi kartları ve yemek fişleri geçerli.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT