Casa Mia

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Nispetiye cad. 26/A Levent Şişli İstanbul

Telefon: 0 212 268 09 68

Web: http://www.casamia.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Casa Mia
2 Kasım 2006 tarihinde siz seçkin misafirlerine kapılarını açan Ristorante İtaliano Casa Mia; aradan geçen kısa zaman içerisinde hak ettiği yere emin adımlarla ilerlemektedir.

Casa Mia hem güleryüzlü ve profesyonel ekibi hem de konforlu dekorasyonu ile siz seçkin misafirlerine lezzeti ve konforu bir arada sunabilmenin keyfini yaşıyor.

Casa Mia İtalyanca ‘Benim Evim’ demektir. Adından da anlaşılacağı gibi, kuruluş amacı siz seçkin misafirlerimize gerek huzurlu dekorasyonu gerekse güleryüzlü ekibiyle evinizin rahatlığını sunmaktır.

Casa Mia ekibinin en belirgin özelliği olan güleryüzlülük içeri girer girmez sizleri de etkileyecektir. Tüm personel İtalyan mutfağı konusunda tecrübeli olup profesyonelce hizmet sunmaktadır. Mutfak şefi 1993 yılında ilk kez İtalyan mutfağını İstanbullulara tanıtmıştır. 14 yıldır çeşitli yerlerde çalışmış ve İtalyan mutfağı konusunda çok büyük tecrübeler edinmiştir. Casa Mia salon şefi ise tam 27 yıllık tecrübesiyle, değerli müşterilerimize kusursuz ve güleryüzlü bir servisin sağlanmasına öncülük etmektedir.

Casa Mia Mönüsü
Casa Mia İtalyan lezzetlerini seçkin misafirlerine İtalya keyfinde ve tadında sunmaktadır. Bilindik lezzetlerin yanı sıra sizleri daha önce tanışmadığınız lezzetlerle de tanıştırmaktadır. Bu lezzetler arasında Carpaccio Di Tonno Affumicato ve Tagliatelle Al Fredo’yu sayabiliriz. Bunların yanı sıra ev yapımı makarnalar, gnocchi, ravioli ve tortellininin de tadına varacaksınız. Ayrıca; Dana ve Ahtapot Carpaccio, Tagliatelle Funghi Porcini, Tortellini alla Crema, Gnocchi alla Gorgonzola, Porcini Mantarlı Bonfile, Acılı Sarımsaklı Scallop Pizzaiola, Pizzalar, İtalyan mutfağına özgü deniz ürünleri ve mönümüzde yer almayan şefin tavsiyeleri ile günün yemeği özel ve zengin bir sunumu tamamlamaktadır.

Yemeklerinizi yerken Casa Mia’nın geniş yerli ve İtalyan şaraplarından oluşan mönüsü de size eşlik edecek keyifinize keyif katacaktır. Yemeklerin yanı sıra Casa Mia’nın zengin tatlı mönüsüde sizlerin damak tadına uygun hazırlanmıştır. Mascarpone peyniri ile hazırlanmış Tiramisu, Çikolatalı İtalyan Suflesi “Volcano” ve frambuaz soslu Panna Cotta gibi İtalyan mutfağının vazgeçilmezleri sunulmaktadır.
Tatlılarınız eşliğinde ya da sonra sıcacık espresso eşliğinde sunulan ev yapımı limoncello ile yemeğinizi sonlandırabilir ama daha yeni başlayan bir dostluğa merhaba demiş olursunuz.
Cuma-Cumartesi akşamları 20:00 - 23:00 saatleri arasında yemeklerinizi canlı latin müziği eşliğinde yiyebilirsiniz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT