Cats

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Cevatpaşa Cd. Harman Sk. No: 2 Bebek Beşiktaş İstanbul

Telefon: 212 263 08 98

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
CATS
Şehir Çağırıyor!

Sırtınızı dönemeyeceğiniz kadar güzel olan şehirle göz teması kuran bir mekân CATS. Konuklarına önceleri Cats and Dogs adıyla hizmet sunan mekânın daha iyiyi sunmak hedefiyle başlattığı ‘yeni’ arayışı içinde birçok şeyi bulmak mümkün; dekorasyon, ekip, nitelik, sanat, eğlence ve tabii lezzet. Konumlandığı alanda Bebek’in barındırdığı bütün güzellikleri çerçevesinin içine alan, gündüz huzuru, gece keyfi öne alan, damağa en lezzetli olanları değdirirken özgün olanı da menüsünde bulunduran CATS, yepyeni donanımıyla 10.00-02.00 saatleri arasında konuklarını ağırlıyor.

Sanat da Lezzetlidir
Yaşanabilir her alanda kendine yer bulabilme kabiliyetine sahip, sırnaşık, hınzır, miskin, ürkek, dost başta olmak üzere daha birçok sıfatı isminin önüne koydurabilen, insanın yakınında duran, kente eklemlenmiş ‘kedi’, mekânın imgesi olarak çıkıyor konuklarının karşısına. Dekorasyonda da hissedilen bu imge, özellikle masa üzerine işlenmiş karikatürlerde dikkat çekiyor. Mizahın hayatı yumuşattığı gerçeğini CATS ruhuna da yansıtmak amacıyla yapılan bu yerleştirmeler dışında mekânda belli aralıklarla yer bulan farklı disiplinlerdeki sanat ürünleri CATS’in art cafe niteliğine de vurgu yapıyor.

Yemek, İçmek ve Eğlenmek
Atıştırmalardan özel kokteyllere uzanan kapsamlı menüsünde, farklı boyuta taşıdığı bilindik lezzetlerin yanı sıra sadece CATS’te tüketme imkânı bulabileceğiniz özgün tatlar dikkat çekiyor. Hilda’nın Mantısı ve Soley’in Tatlıları özgün kategorinin en leziz olanlarından. Gece ve gündüz atmosferiyle alternatif ortamlar yaratan mekân, her iki sürecin de altından başarıyla kalkmakta. Huzurlu bir gündüz oturmasının ardından tanıklık edeceğiniz bir parti akşamı DJ performansının da etkisiyle eğlenceli bir boyuta geçişi sağlıyor. Özel etkinliklere de ev sahipliği yapan CATS, iyi vakit geçirmenin, kentin soluğunu en yakınında hissetmek isteyenlerin bir aradalığını sağlayan bütünlükçü bir alan yaratıyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT