Frederic’s Lobster - Steak Bar

Yeme İçme Restoran Frederic’s Lobster - Steak Bar

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Süzer Plaza Elmadağ No:15/27 Beyoglu İstanbul

Telefon: 0212 2932900 - 0212 2932904

Web: http://www.frederics.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Frederic’s Lobster&Steak Bar İstanbul Ritz Carlton Hotel‘in altında S-mall da açıldı.Tolga Atalay’ın işletmeciliğini üstlendiği mekan açıldığı ilk günden beri büyük ilgi topluyor,Istakoz ve et ağırlıklı olarak servis veren restoranda birbirinden lezzetli yemekleri, rahat ve şık dekoru ile tüm dikkati üzerine çekmeyi başarıyor, İç mimarisini Eşik Design’ın üstlendi. Bakır mobilya beton ve ayna’nın kullanıldığı ortam 740 şişelik bir aşık mahzene sahip Opus one gibi 2000 ytllik şarapların yanısıra 50 ytl de muazzam şaraplar mevcut Atalay yerli şarap konusunda ise bir sürprizi olduğunu söylüyor. 12 ayrı viski, 12 ayrı bira, 12 ayrı Davidoff kahve, 12 Ayrı Redbull kokteyl, kışın moda içkisi Fred yani Redbull & Şampanya.

Hergün Sabah 10 sabah 4 arası açık olan mekan Hafta sonra ve Perşembe günleri yaşanan night bar yoğumluğu haricinde farklı olarak İstanbul’un Pazartesi gecesi mekanı oluyor. Artık Pazartesileri iyi et ve içki iki kadeh bir şey veya 12 sonrası biraz yabancı misafir ağırlamak için mekan arayışı bitti.

Akuvaryumda canlı Maine ıstakozları 5 derecede kızıl deniz tuzunda yaşatılıyor ağırlık hesabi ile satılan ıstakozun yanında şarabınızı direk seçebiliyorusunuz. Müzik denince 80’ler ve 90’ların hakim olduğu bir tarz var. Hafta içi Lounge müziği ağırlıklı.

Spesiyaliteleri arasında ;Istakoz bisque çorbası,Domates ve Vişne Likörlü Bonfile,Istakoz ve Konyaklı Fettucini ve bir Istakoz mönüsü var fakat Frederic’s çok ciddi bir steakhouse 5 ayrı hardal 4 ayrı dana eti, 6 seçimli garnitürü ve 6 ayrı sosu(Cafe de Paris ,Tane biberli ve Camembert peynirlileri kesin deneyin) Cheecake brulee, Kestaneli ve siyah Çikolatalı Sufle Kek gibi leziz,farklı tadları keşfedebilirsiniz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT