Galata Restaurant & Bar

Yeme İçme Restoran Galata Restaurant & Bar

Mutfak Türü: Meyhane

Adres: Asmalı Mescit Mah. İstiklal Cad. Orhan Adli Apaydın Sok. No:11 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 11 39 - 0212 245 67 05

Faks: 0212 245 32 63

Web: http://www.galata.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Tarihi
Galata, Orijinal Ceneviz dönemi duvarları üzerine kurulmuş bir binadır. 1950 lerde Ceneviz duvarları muhafaza edilerek üzerine şimdiki bina yapılmıştır. Böylece Galata, horasan harçlı tonozlu duvarları ve klasik Türk Müziği örnekleri ile tarih dolu bir mekanda; eski Beyoğlu meyhanelerinin lezzetini yakalamaya çalışan yemek ve mezeleriyle geçmişin soluğunu hissettirmekte, tarihteki kalite ve güzellikler günümüze yansıtılmaktadır.

Galata Meyhanesi, son dönemlerin gözde semtlerinden biri olan Beyoğlu;’nda hem tarihle iç içe bir mekanda lezzetli yemekler yemek, hem de geleneksel fasıl müziğini usta müzisyenlerden dinlemek isteyenler için ideal bir adres.

Galata’nın sahipleri Işık ve Bilgin İnanç, 1993 yılında avukatlığı bırakarak birlikte işletmeciliğe başladılar. Özen ve kalitesiyle Galata kısa sürede tanındı. Görsel ve yazılı basında çok kez bahsedildi. Hatta ünü kıtaları aştı, The New York Times’ta Stephen Kinzer İstanbul’dan bahsederken “benim favori yerim Galata” diye yazdı.

Yılın dört mevsimi (yazın klimalı) aynı kalite ve ambiyansla konuklarını ağırlayan Galata, geleneksel Türk Mezelerinden 12 çeşit serpme meze, ara sıcak olarak Galata böreği ve meşhur yoğurtlu pazı sarması, ana yemek (tavuk veya kırmızı et), tatlı-meyve ve limitli içki servisi ile her dönem popüler olmuş bir mekan. Hafta içi 21:00 – 00:00 ve Cuma-C.tesi akşamları da 21:00-00:30 arası canlı fasıl müziği eşliğinde dostlarınızla birlikte gerçek Beyoğlu atmosferini soluyabilir, huzur içinde keyifli ve eğlenceli bir gece geçirebilirsiniz.

Galata, Pazar günleri hariç 19:30-01:00 arası her gün açık ve kredi kartları geçerlidir.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT