Gina Restaurant

Yeme İçme Restoran Gina Restaurant

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Kanyon Alışveriş Merkezi, K:1 Levent Şişli İstanbul

Telefon: 0212 353 54 52

Web: http://www.ginaristorante.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İstanbul Doors Restaurant Group`un bir kuruluşu olan Gina, Levent`teki Kanyon Alışveriş Merkezi`nin içinde yer alıyor.

Taze ev yapımı makarnalar, pizzalar, paniniler, Akdeniz Mutfağı`nın vazgeçilmez öğesi olan salatalar ve zengin şarap kavıyla lezzet tutkunlarına hitap ediyor. Yemeklerinin sunumu ve enfes tadların yanısıra şık dekorasyonuyla da dikkat çeken 160 kişilik mekan, elit bir yerde olduğunuzu hissettiriyor.

Her gün 10.00 - 02.00 arası açık olan mekanda servis öğle yemeğiyle başlayıp geceyarısına kadar sürüyor. Gina, keyifli bir alışveriş molası vermek isteyenler ile sinema öncesi ya da sonrası İtalyan yemeklerini şık bir ortamda yemeği arzu edenler için ideal bir seçenek oluşturuyor.

Geniş bir salon, farklı büyüklük ve formlarda oturma düzeni, eskitilmiş aynalar, aplikler, koyu renk ahşap tavandaki geometrik kabartmalar oldukça göz alıcı ve Avrupai görünüme sahip. Girişteki taş vazonun içindeki pembe dev çiçek buketi var. Masalarda ufak çiçekler çok şık. Dışarıya yakın masalar daha çok tercih edilse de arkada tarafta ahşap şarap raflarının yer aldığı loş kısım da oldukça güzel ve alışveriş merkezinde olduğunuzu unutturuyor.

Öğle ve akşam yemeklerinin yanı sıra gün içinde sürekli servise açık olan restoranı, iş çıkışı veya yemek öncesinde bir şeyler içmek isteyenlere zengin çeşitte ve kaliteli içki ve kokteyl alternatifleri sunuyor.

Ferah ve göz alıcı atmosferiyle gerek Kanyon`a gelenler gerekse İtalyan lezzetlerini sevenler için Gina lezzeti ve keyfi bir araya getiren güzel bir buluşma noktası oluşturuyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT