Happily Ever After

Yeme İçme Restoran Happily Ever After

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Bebek Mah. Cevdet Paşa Cad. No:24/A Bebek Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 263 41 38

Faks: 0212 265 40 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Happily Ever After, 2004`te Bebek’te küçük bir cafe olarak açıldı. 2010 yılında kapasitesini arttırıp 120 kişilik güzel bir restoran haline geldi. "Sonsuza kadar mutlu” ifadesini tarzıyla, hizmetiyle, kalitesiyle somutlaştırıyor.

Çağdaş California füzyon mutfağını yansıtan özgün menüsü ve konseptiyle, California esintisi mekanın her köşesinde hissediliyor. Mimar Rıfat Ergör`ün yaptığı dekorasyon çalışmalarında California bistro ve wine&dine tarzının rahatlığı, vintage öğeler ön planda tutulmuş.

En küçük ayrıntılara kadar özenin hissedildiği Happily Ever After’ın personel kıyafetleri de yine özel olarak modacı Banu Bora tarafından tasarlandı. Restoranın kendine özgü menüsünün yanısıra, “Happily Ever After Bakery” markası altında konuklara sunulan kek ve muffin çeşitleri arasından öne çıkan, renkli ve eğlenceli cupcake’ler ile nefis pancake’ler de Happily Ever After’ı farklılaştıran şeylerden sadece birkaçı. Happiliy Ever After`de yapacağınız kahvaltılar ve brunchlar da aklınızdan hiç çıkmayacak güzellikte.

Sigara içilen ve içilmeyen bölümleri olan, kablosuz internete bağlanabileceğiniz, yemyeşil bir bahçesi olan Happily Ever After otopark ve vale hizmeti de sunuyor. Güne çiçekler arasında güzel bir başlangıç yapmak, yoğun bir günü özel bir menü ve dünya markası şaraplar eşliğinde mutlu sonla noktalamak isteyenler için Happily Ever After, her gün saat 08.00-24.00 saatleri arasında hizmette. Happiliy Ever After`e gitmeden önce rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT