Hush Restaurant Bar

Yeme İçme Restoran Hush Restaurant Bar

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Bar, Uluslararası Mutfak, Restaurant, CAFE

Adres: Caferağa Mah. Miralay Nazım Sok. 20 Bahariye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 330 11 22

Web: http://www.facebook.com/hushrestaurantbar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

“Acaba oraya mı gitsek”, “Belki müzik iyi değildir”, “Yemek ne yiyeceğiz ki”, “Farketmez” ifadeleriyle müzik-yemek-sanat tutkumuzu frenlediğimiz bu döngü sona eriyor. Birer mutluluk peşinden koşarken sıkışlık, koşuşturma, yersiz kasılmalarla karşılaşılan anlara yeni bir soluk geliyor. İşte ihtiyaçlarımıza yüksek oranda cevap bulacak yepyeni bir deneyim… deneyimin ismi “Hush".

Hush, İstanbul’un nabzını tutan Boğaz Köprüsü’nün karakterini sahiplenen ve konumundan mimarisine, müziğinden yemeğine, dekorasyonundan ambiyansına bunu taşıyabilen bir “alan”. Anadolu ve Avrupa yakasını birbirine bağlayarak Kadıköy’de mutlu olma önerisiyle tam da zamanında karşımıza çıkıyor. Bunu reddetmek olmaz… evet dedikten sonra da bağımlılığınızdan sorumlu olmasını beklemeyin, sadece deneyimlemeye devam edin; çünkü Hush fazla sorgulayarak boşa vakit kaybedilecek bir alan değil. Sizin oyun alanınız; ne isterseniz onu yaşayacaksanız. Her türlü oyunun kuralını bozarak, stile kafayı takmadan, daha çok içgörü üzerinden yola çıkarak sizi özgürleştirecek bir alan.

Anadolu yakasındakilerin hınca hınç trafikte tek bir dakikamız bile bu kadar değerliyken karşı yakaya geçmelerine gerek bırakmayacak bir fırsat olan “Hush” Avrupa yakasındakilerin de yorulmadan mutlu olabileceklerini kanıtlayacak.

Dışarıda artık bir çift laf edebildiğimizde kendimizi şanslı ve mutlu hissettiğimiz devir kapanıyor. Hush’ın eğlenceli mor barında arkadaşlarınızla samimi ambiyans ve iyi müzik eşliğinde rahatça sohbet edebilirsiniz.

Sımsıcak tasarım koltuklarında yepyeni kokteyller keşfederken duvarlarda asılı genç sanatçıların eserleri arasında kendinizi müziğe bırakmış dans ederken bulabilirsiniz. Alanın alt katında yer alan, her ay Türkiye’den ve yurt dışından genç ve başarılı çağdaş sanatçıların sergilerine ev sahipliği yapan Hush Gallery’de kasıntısız sanatla tanışma şansını da her gittiğinizde mutlaka deneyimlemelisiniz.

İtalyan mutfağı ağırlıklı menüsündeki lezzetli seçeneklerle ruhunuzun doyduğunu hissedecek; öğle, iş çıkışı, gece eğlence öncesi-sonrası yiyecek ve içecek beklentinizin hakkı verilerek karşılanacak.

Tek başınıza laptopunuzu alıp kahvenizle rahatça zaman geçirebilir ya da kalabalık arkadaş grubunuzla akşam yemeğinizi uygun fiyatlarla yapabilirsiniz. “Daha önce yediklerim pizza mıymış” gibi cümleler size kurdurtabilir, sakın şaşırmayın. Kuşkusuz Hush’ın en has mucizesi tabi ki iyi müzik. Cuma ve Cumartesi başarılı DJ’lerin setleriyle coşabilir ve aylık program çerçevesinde yerli-yabancı alternatif müzik performanslarının deneyimlerine kendinizi ortak edebilirsiniz.

Üç katlı beyaz tarihi bir ahşap köşkte kurulan Hush’ın orijinal kimliğinin izleriyle alanın her köşesinde karşı karşıya gelme olasılığınız fazlasıyla heyecan verici ve arka tarafta kalan büyüleyici sote bahçesi de alanda en çok vakit geçirmek isteyeceğiniz yer olma konusunda iddialı.

Bu mimarideki bir tarihi eserin yaşayan bir alana dönüşmesi Hush’a ayrı bir değer katıyor. 150 kişilik kapasitesi olan böyle bir yerde partilerinizi ve etkinliklerinizi düzenleyebilirsiniz. Menü, müzik, içecek ve daha fazlası için Hush organizatörleri size her konuda destek oluyor.

Kadıköy’ün kalabalığından uzaklaşıp Süreyya Opera’sına doğru yaklaştığınızda yolunuza çıkacak Hush’la tanışmayı ertelemeyin… Sadece iyi vakit geçirmek için.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT