Meyhane-i Kebir

Yeme İçme Restoran Meyhane-i Kebir

Mutfak Türü: Meyhane

Adres: İstiklal Cad. Balo Sokak No: 18 My Day Üzeri Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
MEYHANE-İ KEBİR İLE YENİDEN...

Beyoğlu’nun efsaneleşmeye yakın bir mekanıydı Meyhane-i Kebir.. Uzun yıllar işletmeci Aşkın Esmeray’ın idaresinde müşterilerine hizmet etti. Ayrıca işletmecisinin mutfağında olduğu, mezeleri kendi elleriyle hazırladığı tek mekandı belkide... Özel bir müşteri grubu oluştu, Meyhane içinde bile, “meyhane müşterisi”, “bar müdavimleri” diye ikiye ayrıldı müşterileri.. “Meyhane-i Kebir nereye müdavimleri oraya” denecek kadar alışkanlık yaptı. Bu durumun oluşmasında da Aşkın Esmeray’ın işletmeciliğinin katkısı çok büyük. Bir süre ara verdi hizmetine. Şimdi yeniden hizmette ve daha iddialı döndü. Yine Aşkın Esmeray’ın elinden çıkan özel mezeler, özel yemekler, yine Meyhane-i Kebir’in muhteşem fasıl ekibi...

Meyhane-i Kebir yemekleri konusunda son derece iddialı ve bu konuda mütevazilik göstermemeyi de hak ediyor. Çünkü Beyoğlu’nun en farklı mezeleri, özel sızma zeytinyağı ile hazırlanıyor. Akdeniz lezzetleri, özel otlar, klasik meze ve arasıcak mantığından uzak ikramlar, sempatik fasıl grubuyla birleşince müşterilerine doyumsuz eğlenceler sunuyor.

Bu durumda da Meyhane-i Kebir müdavimi olmak şaşırtıcı değil.
Meyhane-i Kebir, hafta içi 40 YTL, hafta sonu 45 YTL gibi makul fiyatlarla fix menü limitsiz yerli içki sunuyor. Ayrıca arzu edenler için a la carte tercihleri de var. Gruplara özel indirimler yapılıyor.

Mekanda kredi kartı geçiyor.




Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT