Özgür Şef Steak House Kasap

Yeme İçme Restoran Özgür Şef Steak House Kasap

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Barbaros Mah. Karanfil Sok. Kent Plus No:6T/1 3352 Ada Ataşehir İstanbul

Telefon: 0216 688 43 43

Web: http://www.ozgursef.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Özgür Şef, hem dünyadan örneklediği hem de kendi geliştirdiği nefis et pişirme yöntemleriyle şimdi de Ataşehir'de....

Özgür Şef, kendi geliştirdiği et pişirme teknikleri, nefis menüleri ve yeni restaurantı Özgür Şef Steak House ile şimdi Ataşehir'de... Türk mutfağına ek olarak, dünya mutfaklarından örneklerle, Türk damak tadına uygun reçetelerle hazırlanan Özgür Şef Steak House menüleri, şık sunumları ve eşsiz lezzetiyle unutulmaz yemek şölenlerine hazırlanıyor.

120 kişilik oturma kapasitesi, ahşap ağırlıklı dekorasyonu, son derece şık ve rahat ambiyansıyla Özgür Şef Steak House, özel olarak üretilen ve 28 gün dinlendirilerek hazırlanan et menüleriyle hem damak tadınıza hem de ruhunuza keyif katıyor. Türkiye'de sadece Özgür Şef'in kendi geliştir diği pişirme teknikleriyle hazırlanan etler hem çok iyi pişiyor hem de tadından hiç bir sey kaybetmiyor.

Özgür Şef'in kendi geliştirdiği tekniklerden en yenisi Hindistan'dan özel olarak getirtilen, binlerce yıllık tuz bloklarında yapılan et pişirme yöntemidir. 300 derecelik çekmeceli fırında ani olarak pişen etler hem yumuşacık hem de müthiş lezzetli oluyor.

Yine dünyada ünlü restaurantlarda uygulanan ancak Türkiye'de sadece Özgür Şef'te olan su fırınında pişirme yöntemi Sous Vide ile etler 24 saat boyunca pişiriliyor. Etin tadını ve suyunu içinde saklayan bu yöntemle çok kalın etler bile hem çok iyi pişiyor hem de yumuşacık oluyor. Bu yöntemle 1 gün boyunca yavaş yavaş pişirilen etler, daha sonra ızgara veya fırında tadlandırılabili yor.

Yarattığı et menüleri ile Türkiye'nin sanat ve spor dünyasından müdavimleri olan Özgür Şef, Ümit Boyner, Mustafa Koç, Suzan Sabancı gibi iş dünyasının ünlülerine de özel menüler hazırladı. Dünyadan bol ödüllü olan Özgür Şef, Gloria Estefan gibi dünya ünlülerine de özel reçeteler hazırladı...

Özgür Şef Şteak House, 200 m2 lik geniş bir alana sahip. Son derece kolay bir ulaşıma sahip olan mekanda otopark sorunu da çözülmuş. Özgür Şef'in bu eşsiz menulerinden tadmak için 0216 688 43 43 ten rezervasyon yaptırmanız yeterlidir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT